Η νέα σειρά Tempo μας ταξιδεύει στο παρελθόν 930 638 bagnocasa
Incline Rice Tempo

Η νέα σειρά Tempo μας ταξιδεύει στο παρελθόν

Tempo στα Ισπανικά σημαίνει χρόνος και η ομώνυμη σειρά πλακιδίων αναπαράγει μια τάση του παρελθόντος και μια μικρή ιστορία του παρόντος μας. Η συλλογή Tempo προκαλεί μια προηγούμενη εποχή που συνδυάζεται τέλεια με το μοντέρνο στυλ, αναπαράγοντας χώρους με προσωπική και μοναδική γοητεία. Αφεθείτε στο ταξίδι που προσφέρει, πίσω στο παρελθόν, σ΄ένα κόσμο που η ομορφιά βρισκόταν στις ατέλειες, τις φθαρμένες άκρες, τα ξεβαμμένα κατά τόπους σημεία. 

Πλακάκια με σκιές κι ένα συνονθύλευμα τσιμέντου και πέτρας, τέλεια για χρήση στο δάπεδο και στους τοίχους, με μια μοναδική ποικιλία decor. Μπορεί να είναι τετράγωνα, εξάγωνα ή παραλληλόγραμμα, το σίγουρο είναι πως θα διαμορφώσουν χώρους που θα σας πλημμυρίζουν με μια νοσταλγική οικειότητα, ζεστασιά και αίσθηση ηρεμίας. 

Η σειρά διατίθεται σε 6 βασικές αποχρώσεις (λευκό, γκρι, μαύρο, άμμο, λαχανί και μπλε-γκρι), 6 διαστάσεις (11×22,5/ 7×45/ 22,5×45/ 18×20,5/ 11×11/ 22,5×22,5 cm) με πολλά decor (18 συνολικά) στο κάθε χρώμα για να επιλέξετε.

Η ελαφριά γυαλάδα των πλακιδίων, ακολουθεί τη φιλοσοφία της σειράς να προκαλεί το παρελθόν αλλά παράλληλα να προσαρμόζεται άψογα στο παρόν και το μέλλον.

συλλογή πλακιδίων tempo

πλακίδια tempo

tempo πλακάκια

μοναδική συλλογή πλακιδίων tempo

λευκή σειρά πλακιδίων tempo

μαύρη σειρά πλακιδίων tempo

πλακάκια tempo για το σπίτι

πλακάκια εσωτερικού χώρου tempo

Εσείς ποιο πλακάκι  θα προτιμούσατε από τα παραπάνω;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Τη σειρά Tempo θα τη βρείτε στο showroom μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2019 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Προτάσεις για πλακάκια κουζίνας
Η κουζίνα μαζί με το μπάνιο, τείνει τα τελευταία χρόνια να μας απασχολεί όλο και περισσότερο γύρω από τη διαμόρφωση και τη διακόσμησή της. Ευτυχώ...
powered by RelatedPosts