Σας προτείνουμε τα πλακάκια 7 κουζινών που ανακαλύψαμε στο Pinterest 564 741 bagnocasa

Σας προτείνουμε τα πλακάκια 7 κουζινών που ανακαλύψαμε στο Pinterest

Αυτές τις μέρες -και όχι μόνο- που #MenoumeSpiti, το Pinterest έχει γίνει το καταφύγιό μας. Εκεί χανόμαστε με τις ώρες, σε ιδιαίτερα φτιαγμένους χώρους που γαργαλάνε τη δημιουργική μας φαντασία και την κάνουν να καλπάζει πολύ μακριά. Ιδέες που ίσως είχαμε σκεφτεί αλλά δεν είχαμε δει ποτέ υλοποιημένες ή και άλλες που δεν μας περνούσαν καν από το μυαλό, κι όμως τώρα έχουν γίνει οι καλύτερες προτάσεις μας για όλους εσάς.

Την προηγούμενη φορά αυτό το κάναμε με το μπάνιο, αυτή τη φορά ήταν η σειρά της κουζίνας, ένα δωμάτιο που πάντα είχε ξεχωριστή σημασία, περισσότερο όμως από πλευράς λειτουργικότητας, πλέον είναι ένας χώρος που θέλουμε να “μένουμε” όχι μόνο όσο διαρκεί το μαγείρεμα.

Βρήκαμε λοιπόν κάποιες κουζίνες που μας άρεσαν ιδιαίτερα και σας προτείνουμε τα πλακάκια με τα οποία φτιάχτηκαν.

Εξάγωνα Πλακάκια Κουζίνας: Πρόταση Νο 1

εξαγωνα πλακάκια κουζίνας

Μια κουζίνα πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, σε κυπαρισσί και λευκούς τόνους με inox και χάλκινα στοιχεία. Στον τοίχο έχει τοποθετηθεί λευκό εξάγωνο πλακάκι, ένα σχήμα που κάνει αίσθηση όπου τοποθετείται, ενώ στο δάπεδο έχει χρησιμοποιηθεί πλακάκι ξύλου.

*Η πρότασή μας για εξάγωνο πλακάκι λευκό 

Εδώ μπορείτε να δείτε κι άλλα ιδιαίτερα εξάγωνα πλακάκια.

Πλακάκια Κουζίνας Αστέρι: Πρόταση Νο 2

πλακάκι κουζίνας αστέρι

Μια vintage κουζίνα σε ραφ αποχρώσεις, ράφια σε φυσικό ξύλο, μαρμαριζέ πάγκο και ένα παλιό μαρμάρινο νεροχύτη. Το πλακάκι με τα αστέρια προσδίδει σ’ αυτή τη french country διακόσμηση, μια πιο Industrial εμφάνιση και κάνει την κουζίνα ακόμη πιο αστεράτη!

*Η πρότασή μας για το πλακάκι αστέρι

Πλακάκια Κουζίνας Vintage: Πρόταση Νο 3

Πλακάκια Κουζίνας Vintage

Αυτή η κουζίνα μοιάζει να ξεπήδησε κατευθείαν από περιοδικό διακόσμησης. Ποιος θα το περίμενε πως χρυσά, inox, άσπρα και μαύρα στοιχεία σε συνδυασμό με μπλε πινελιές θα συνέθεταν ένα τόσο ωραίο αποτέλεσμα! Αλλά έτσι συμβαίνει όταν βάζουν το χεράκι τους οι μάγοι του Interior Design. Ο τοίχος πίσω από το νεροχύτη, καθώς και τα πλαϊνά του πάγκου-νησίδας έχουν ντυθεί με μαρμαριζέ πλακάκι Calacatta, ενώ για το μπροστινό του κομμάτι έχει χρησιμοποιηθεί ένα vintage πλακάκι με περίτεχνα σχέδια σε μια ιδιαίτερη μπλε απόχρωση. Δεξιά και αριστερά του απορροφητήρα έχει χρησιμοποιηθεί μαύρο τουβλάκι.

*Η πρότασή μας για το vintage πλακάκι του πάγκου

*Η πρότασή μας για το μαρμαριζέ πλακάκι

*Η πρότασή μας για το μαύρο τουβλάκι 

Aσπρόμαυρο Πλακάκι: Πρόταση Νο 4 

Aσπρόμαυρο πλακάκι πάγκου

Σε ασπρόμαυρο μοτίβο, inox και rame στοιχεία, αυτή η κουζίνα αν και άκρως μοντέρνα είναι κλασική αξία. Στον τοίχο έχει χρησιμοποιηθεί λευκό τουβλάκι, τοποθετημένο σαν τόξο, ενώ ο πάγκος-νησίδα έχει ντυθεί με ασπρόμαυρο πλακάκι με τοξωτά μοτίβα.

*Η πρότασή μας για το λευκό τουβλάκι 

*Η πρότασή μας για το ασπρόμαυρο πλακάκι πάγκου

Τουβλάκι Τοίχου: Πρόταση Νο 5 

Tουβλάκι τοίχου

Μια κουζίνα τόσο απλή κι όμως τόσο ιδιαίτερη, εξαιτίας του χρώματος του πλακιδίου στον τοίχο. Οι ιδιοκτήτες, παρότι κινήθηκαν σε πολύ γήινους τόνους στα ντουλάπια, τόλμησαν να επιλέξουν διακοσμητικά τουβλάκια σε έντονο χρώμα, το οποίο ενίσχυσαν με τις μαύρες λεπτομέρειες.

*Η πρότασή μας για το τουβλάκι τοίχου

Εδώ μπορείτε να δείτε κι άλλα διακοσμητικά τουβλάκια σε ιδιαίτερα χρώματα.

Μπιζουτέ Τουβλάκι Τοίχου: Πρόταση Νο 6 

μπιζουτέ τουβλάκι τοίχου 

Άλλη  μια κουζίνα σε ασπρόμαυρο μοτίβο, -ένας χρωματικός συνδυασμός που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα-, και ratan φωτιστικά. Ο τοίχος έχει ντυθεί με λευκό γυαλιστερό bisel πλακάκι ενώ ο πάγκος-νησίδα με ασπρόμαυρο πλακάκι με γεωμετρικά σχέδια, με κυρίαρχο χρώμα το μαύρο.

*Η πρότασή μας για το μπιζουτέ τουβλάκι τοίχου 

*Η πρότασή μας για το ασπρόμαυρο πλακάκι νησίδας 

Εδώ μπορείτε να δείτε κι άλλα ιδιαίτερα ασπρόμαυρα πλακάκια.

Vintage Πλακάκι Τοίχου: Πρόταση Νο 7 

Vintage Πλακάκι Τοίχου

Μια λευκή κουζίνα με μαύρα στοιχεία αλλά και την παρουσία του ζεστού ξύλου κάνει τη διαφορά με τον vintage απορροφητήρα και το πλακάκι που έχει τοποθετηθεί από πίσω του, θυμίζοντας ταπετσαρία.

*Η πρότασή μας για το vintage πλακάκι τοίχου

Αν θέλετε να δείτε και το αντίστοιχο άρθρο για το μπάνιο, πατήστε εδώ.

Εσείς θα φτιάχνατε κάποια από τις παραπάνω κουζίνες;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Μπορείτε να φτιάξετε την κουζίνα σας όπως στις φωτογραφίες με πλακάκια από το κατάστημά μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα. Τηλ. 210-9934544***

Φωτογραφίες: Pinterest

Copyright © 2020 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.