Τα vintage έπιπλα μπάνιου μας γεμίζουν retro όνειρα

Περάσαμε πολλά χρόνια, διαπράττοντας ένα σημαντικό σφάλμα στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Το μπάνιο αποτελούσε τον τελευταίο τροχό της αμάξης. Το αντιμετωπίζαμε ως ένα δωμάτιο που απλά “έπρεπε να κάνει τη δουλειά του” και τίποτα παραπάνω, ξεχνώντας πως αποτελεί επίσης έναν χώρο που έχει την ικανότητα να μας χαλαρώνει και να μας ηρεμεί. Είναι ένας χώρος στον οποίο ξεφορτωνόμαστε την ένταση, το στρες και τη βρωμιά της καθημερινότητάς μας. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχει γίνει στροφή σε αυτό και το μπάνιο τείνει να απασχολεί αρκετά, νέα και παλιότερα νοικοκυριά που το διαμορφώνουν σαν να είναι κανονικά δωμάτια. Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας, επανήλθαν στο προσκήνιο, τα vintage έπιπλα μπάνιου που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πραγματικά στολίδια.

Κάποια εντυπωσιακά vintage σχέδια είναι τα εξής:

Έπιπλα μπάνιου rita

Έπιπλο Μπάνιου Rita

εντυπωσιακά έπιπλα μπάνιου

Έπιπλο Μπάνιου Rustico 

vintage έπιπλα για το μπάνιο

Έπιπλο Μπάνιου Antique

vintage έπιπλο μπάνιου γαλάζιο χρώμα

Έπιπλο Μπάνιου Kalia 

vintage έπιπλο μπάνιου

Έπιπλο Μπάνιου Siva 

Κάποια από αυτά έχουν χρώματα που μας θυμίζουν περασμένες εποχές. Φυστικί, μπλε ραφ ή πράσινο. Κάποια άλλα έχουν κατασκευαστεί από ξύλο ντεκαπέ που έχει κατά τόπους “ξεβαμμένα” σημεία ή έχουν ειδική επεξεργασία ώστε να φαίνεται πως το ξύλο έχει αλλοιωθεί, έχει ξεβάψει με τα χρόνια. Όποια κι αν είναι η εμφάνισή τους, τα vintage έπιπλα μπάνιου καταφέρνουν να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μπάνιο, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις είναι άξια θαυμασμού.

calliope επιπλο 80x46x72 cm

Έπιπλο Μπάνιου Calliope 

Χειροποίητα έπιπλα μπάνιου

Έπιπλο Μπάνιου Erato 

Έπιπλα μπάνιου Melpomene

Έπιπλο Μπάνιου Melpomene 

Vintage έπιπλο μπάνιου Anna

Έπιπλο Μπάνιου Anna 

Vintage έπιπλα για το μπάνιο

Έπιπλο Μπάνιου Aurora I

Έπιπλο Μπάνιου Aurora II

Έπιπλο Μπάνιου Aurora II 

*Το έπιπλο μπάνιου της κεντρικής φωτογραφίας κατασκευάζεται κατόπιν ειδικής παραγγελίας στις διαστάσεις που επιθυμείτε. 

Εσείς ποιο από τα παραπάνω θα διαλέγατε για το μπάνιο σας;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το vintage έπιπλο μπάνιου που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2020 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Πλακάκια σαν μωσαϊκό, η τάση terrazzo
Μετά τα vintage πλακάκια, τα διακοσμητικά τουβλάκια, τις retro μπανιέρες και τις μπαταρίες με τους εμφανείς σωλήνες ήρθε η ώρα του μωσαϊκού. Πριν...
powered by RelatedPosts