Seven, μια σειρά πλακιδίων που μας συνδέει με τα 7 στοιχεία της φύσης 1024 717 bagnocasa

Seven, μια σειρά πλακιδίων που μας συνδέει με τα 7 στοιχεία της φύσης

Από την απαρχή της ιστορίας της ανθρωπότητας, οι άνθρωποι θεωρούσαν τους εαυτούς τους ανώτερους, παντοδύναμα όντα που γνωρίζουν και ελέγχουν τα πάντα. Αλλά απ’ όσα γνωρίζουμε, καταλαβαίνουμε και έχουμε διδαχθεί, αυτή η γνώση μόνο απεριόριστη δεν είναι. Οι άνθρωποι είναι απλώς ένα απόσπασμα ύλης σε ένα ανεξερεύνητο, άπειρο σύμπαν. Ένας μικρόκοσμος μέσα στο μακρόκοσμο.

Βασιζόμενοι στην ευφυΐα και την τελειότητα της φύσης -της οποίας τον αμέτρητο χαρακτήρα και τη λειτουργία του ακριβούς μηχανισμού της δεν θα καταφέρουμε ποτέ να κατανοήσουμε πλήρως- καλωσορίζουμε τη σειρά Seven, ή αλλιώς…τα επτά στοιχεία που διέπουν την πορεία και την εξέλιξη της φύσης. Μόνο με το να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας σε αυτά τα επτά στοιχεία μπορούμε να ανοίξουμε το μυαλό μας και να θεραπεύσουμε το ασυνείδητό μας, εμπλουτίζοντας εσωτερικά και συνδέοντας τη φύση με τον εσωτερικό μας κόσμο. Ρίχνουμε την προσοχή μας στον άνεμο και αφήνουμε την καρδιά μας να μας καθοδηγήσει.

Είστε έτοιμοι να βυθιστείτε στον ονειρικό κόσμο της σειράς πλακιδίων Seven;

Ο αέρας, η γη, το νερό, η φωτιά, ο ήχος ή το φως είναι στοιχεία με τα οποία έχουμε μοιραστεί μια σύνδεση από τότε που ξεκίνησε η ζωή, αλλά μέσω της φαντασίας μας, των συναισθημάτων μας και της ικανότητάς μας να υπερβούμε το status quo, μπορέσαμε να τα κάνουμε τα δικά μας.

Η σειρά Seven κλείνει τον κύκλο στη σύνδεση του ανθρώπου με τη φύση, προσφέροντας ουδέτερα χρώματα και εξαιρετικά φινιρίσματα υφής που, μαζί με την ευελιξία και την εξαιρετική απόδοση των υλικών, μας επιτρέπουν να μεταφέρουμε σε κάθε είδους project, ό,τι είναι πιο πολύτιμο στο περιβάλλον μας.

 

Η συλλογή Seven εισάγει ένα νέο τρόπο αίσθησης, με αφετηρία το γεγονός πως τα πάντα στον άνθρωπο επηρεάζονται από τα συναισθήματα. Μια σειρά πλακιδίων άνευ προηγουμένου. Ένα διακριτικό τσιμέντο με ελαφρώς ακανόνιστο τόνο – ιδανικό για ήρεμα, μινιμαλιστικά περιβάλλοντα. Η μοναδικότητά του προκύπτει από τη μεγάλη γκάμα φυσικών χρωμάτων με ελάχιστη αντίθεση, που προέρχονται από στοιχεία που βρίσκονται στη φύση. Μια συλλογή γεμάτη μορφές και αισθητική για να προσαρμόζεται σε κάθε αρχιτεκτονική πρόκληση και να παρέχει 360 λύσεις για έργα.

Γη – Beige

Η ασφάλεια είναι βασική ανθρώπινη ανάγκη. Η μπεζ απόχρωση υιοθετεί το σταθερό κράτημα των ριζών που προσκολλώνται στη γη για να παρέχουν μια αίσθηση ισορροπίας, σταθερότητας, το να ζεις γαλήνια, σε αρμονία, να πατάς σε σταθερό έδαφος.

Αέρας – Sand

Η ανθρώπινη συμπεριφορά εξαρτάται από την επιθυμία για αγάπη. Αγαπάμε τις οικογένειές μας, τους κοντινούς μας, αλλά αγαπάμε και τη φύση για όλα όσα μας δίνει ενώ δεν ζητάμε τίποτα σε αντάλλαγμα. Η απόχρωση Sand επαναφέρει την επιθυμία να αγαπάμε τη Μητέρα Γη. Ας φροντίσουμε τη φύση που μας εμπνέει και αποτέλεσε έμπνευση για τη συλλογή Seven.

Φωτιά – Hazelnut

Η φωτιά είναι ένα φυσικό στοιχείο του οποίου η δύναμη σαρώνει και μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει. Αλλά η φωτιά σημαίνει επίσης να αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από το πάθος, από αυτή τη συντριπτική δύναμη που κάνει όλες τις φιλοδοξίες πραγματικότητα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικεντρωθείς στον στόχο. Η επιτυχία θα έρθει με τα δικά της μέσα. Η απόχρωση hazelnut συμβολίζει τη δράση και τη δύναμη.

Φως – Pearl

Η απόχρωση Pearl αντιπροσωπεύει το φως που μας δίνει μια γεύση της αληθινής εικόνας, την πορεία προς αυτό που συνιστάται, αυτό που είναι σωστό, προς την καλύτερη λήψη αποφάσεων. Και όλα αυτά μεταφράζονται, πρακτικά μιλώντας, στα πιο γαλήνια και φωτεινά περιβάλλοντα.

Νερό – Silver

Φανταστείτε τη συγκίνηση να βλέπετε κάτι που θέλατε να δείτε εδώ και πολύ καιρό. Ή βιώνοντας κάτι εκπληκτικό, ζώντας κάτι για πρώτη φορά. Η αίσθηση που αναβλύζει όταν ατενίζεις απίστευτα φυσικά φαινόμενα, όπως η θάλασσα. Η απόχρωση Silver αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό – τη φρεσκάδα, τον ενθουσιασμό, την ευκαμψία μιας απαράμιλλης δυνατής αίσθησης.

Όνειρα – Grey

Το γκρι είναι το κίνητρο του ανθρώπου, αφήνοντας τα συναισθήματα να κυριαρχήσουν, η σύνδεσή του με τα τέλεια και ανεξήγητα στοιχεία της φύσης μέσω των επτά συμβόλων της συλλογής Seven. Αφήνουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί από τις ιδέες και τα όνειρά μας, ξυπνώντας τη φαντασία και καλλιεργώντας τη δημιουργικότητα για να είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι και εκπληρωμένοι.

Ήχος – Dark Grey

Η ικανότητα στοχασμού και λογικής, το να μην ακολουθείς τα ένστικτα. Αναστοχασμός για τη διαμόρφωση αποφάσεων. Το Dark Grey είναι αυτή η σκοτεινή πλευρά που έχουμε όλοι, ο λόγος που κυβερνά το σώμα αντί να αφήνει τα συναισθήματα να κυριαρχούν. Πνεύμα. Σθένος. Η συνείδηση που μας οδηγεί στον σωστό δρόμο.

 

Χρησιμοποιείστε τη σειρά Seven και φέρτε στους χώρους σας τα επτά στοιχεία της φύσης.

Εσείς ποια απόχρωση θα διαλέγατε;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2023 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.