Ρετρό είδη υγιεινής για μπάνια εποχής 1024 576 bagnocasa

Ρετρό είδη υγιεινής για μπάνια εποχής

Τα μπάνια που μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές προσφέρουν μια αίσθηση νοσταλγίας. Μας παρασύρουν μαζί τους στο παρελθόν, τότε που η αισθητική είχε άλλες προσλαμβάνουσες. Η Βικτωριανή εποχή επανέρχεται στο προσκήνιο μέσω των ρετρό ειδών υγιεινής που είναι σχεδιασμένα με έμφαση στο στιλ προηγούμενων δεκαετιών. Το ατού βέβαια είναι ότι τα σύγχρονα είδη υγιεινής εξελίσσονται συνεχώς για να προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις και λειτουργίες, οπότε συνδυάζουν την παραδοσιακή αισθητική του παρελθόντος με τα σύγχρονα υλικά και την τεχνολογία της εποχής μας.

Tip: Προσθέστε χρυσές λεπτομέρειες, στις μπαταρίες, τις απλίκες ή τον καθρέφτη για να ενισχύσετε την αύρα πολυτέλειας που χαρακτηρίζει τα μπάνια εποχής.

Αυτά τα ρετρό ή vintage μπάνια μπορεί να περιλαμβάνουν λεκάνες και νιπτήρες με περίτεχνα σχέδια και λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν τον αισθητικό χαρακτήρα της εποχής. Τα vintage στοιχεία μπορούν να προσδώσουν σε ένα δωμάτιο μια συγκεκριμένη ζεστασιά, χλιδή και αίγλη – κάτι που χρειάζεται συχνά στα σύγχρονα και πρακτικά μπάνια. Έτσι, όχι μόνο μιλάμε για μια πιο βιώσιμη προσέγγιση, αλλά για ένα -αδιαμφισβήτητα- πιο ενδιαφέρον μπάνιο. Εάν είστε έτοιμοι να προσθέσετε λίγη γοητεία της παλιάς εποχής στο μπάνιο σας, παρακάτω μπορείτε να δείτε τα κατάλληλα είδη υγιεινής, ρετρό λεκάνες και vintage νιπτήρες με κολώνα για να δημιουργήσετε το τέλειο vintage μπάνιο.

Σειρά Classic

Η συλλογή Classic αποπνέει την ερμηνεία της Ιταλικής κομψότητας μέσα από τα άμεσα αναγνωρίσιμα στιλιστικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς προϊόντων: το κλασικό σχήμα των νιπτήρων, των λεκανών και των μπιντέ. Τα προϊόντα έχουν ισορροπημένα, αρμονικά σχήματα με εμφανή νεοκλασική έμπνευση. Πρόκειται για διαχρονικά προϊόντα, τα οποία μπορούν να στελεχώσουν το μπάνιο αναδημιουργώντας παραδοσιακή ατμόσφαιρα κομψότητας και να αντικατοπτρίσουν νέες μορφές ρομαντισμού.

Σειρά Arcade 

Η ρετρό σειρά Arcade χαρακτηρίζεται από απόλυτη κομψότητα με συγκρατημένη παρουσία. Η Arcade μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ολοκληρωμένη συλλογή από λεκάνες, νιπτήρες, έπιπλα μπάνιου και καθρέφτες. Με μια λέξη η σειρά Arcade είναι απλά… κλασική αξία. Το καλύτερο του χθες για να ζείτε το σήμερα!

Σειρά Evolution

Σχεδιαστικά μοντέλα που ενσωματώνουν ακριβείς στιγμές της τέχνης και της ιστορίας υφίστανται μια νεοκλασική ερμηνεία, με αποτέλεσμα τη συλλογή Evolution. Μια ματιά στο παρελθόν χρησιμοποιώντας σύγχρονους φακούς, αναζητώντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ του χθες και του σήμερα. Μορφές που μεταμορφώνονται σταδιακά μέσα στο χρόνο – αυτή είναι η εξέλιξη. Ηχώ του vintage στα περιγράμματα και τις αναλογίες αλλά με ορθογώνιες φόρμες και απαλά στρογγυλεμένες γωνίες.

Tip: Συμπληρώστε το σύνολο του vintage μπάνιου με μια ρετρό μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης.

Σειρά Londra 

Londra. Μια κλασική σειρά με μοντέρνα γεύση, που ορίζεται από καθαρές γραμμές, κλασικά παιχνιδιάρικες φόρμες – ελαφριές, καθαρές και φρέσκες. Μια σειρά οπωσδήποτε διαχρονική.

Σειρά Retro

H ρετρό υπεροχή της σειράς…Retro σειρά παρασύρει σε μια αίγλη αριστοκρατικών κατοικιών που βλέπουμε στις ταινίες και αυτό αυτομάτως αναβαθμίζει ολόκληρη την εμπειρία και την αξία του να κατέχετε ένα τέτοιο μπάνιο.

Για το σκηνικό της κεντρικής φωτογραφίας έχει χρησιμοποιηθεί η σειρά Lante, που σηματοδοτεί τη νέα εποχή του κλασικού. Απαλές, καθαρές και καθησυχαστικές φόρμες. Η διαύγεια της λευκής πορσελάνης σε συνδυασμό με τα ειδικά κατασκευασμένα προϊόντα που αντικατοπτρίζουν τις αξίες του παρελθόντος, καμπύλες με πολυτελή προφίλ που θυμίζουν περασμένες δόξες, χαρακτηρίζουν τη σειρά Lante. Μια συλλογή παραδοσιακή και κλασική, αλλά και με μια πιο πρόσφατη ανάμνηση, ένα είδος αναθεωρημένου Art Deco. Μια συλλογή που χαρακτηρίζεται από έντονο Ιταλικό πνεύμα.

Εσείς θα επιλέγατε ρετρό είδη υγιεινής για το μπάνιο σας;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2023 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.