La Preziosa, η δική μας precious σειρά πλακιδίων 1024 665 bagnocasa

La Preziosa, η δική μας precious σειρά πλακιδίων

Πολύτιμη όπως και το όνομά της. Η σειρά γυαλιστερών πλακιδίων La Preziosa, στην ουσία είναι μια αναπαραγωγή του υπέροχου λίθου αχάτη, του λίθου της ηρεμίας. Ο Ιταλικός Οίκος Brennero αιχμαλώτισε τη λάμψη από αυτό το υπέροχο ορυκτό που χρονολογείται από τις απαρχές της ανθρωπότητας για να τη φέρει στους χώρους σας. Στην αρχαιότητα, ο αχάτης χρησιμοποιήθηκε ως διακοσμητικός λίθος για πολύτιμα κοσμήματα και αγάλματα.

Ο αχάτης είναι ένα μοναδικό δημιούργημα της φύσης. Μπορεί να μην μπορείτε να τον αναγνωρίσετε από την όψη, στο φυσικό περιβάλλον, αλλά όταν κοπεί αποκαλύπτεται η απόκοσμη ομορφιά αυτού του λίθου, που πήρε το όνομά του από τον αρχαίο ποταμό Άχατη στη Σικελία, όπου παρατηρήθηκε για πρώτη φορά.

Είναι υπέροχο από κάθε άποψη το αποτέλεσμα. Σας παρασύρει σ’ ένα οπτικό ταξίδι, ακολουθώντας τις χρυσές φλέβες που παιχνιδίζουν στο εσωτερικό του. Τα πολλαπλά του στρώματα μπορούν να φέρουν στο φως κρυμμένες πληροφορίες.

Αλλά η πραγματική ομορφιά του δεν ολοκληρώνεται στην εμφάνισή του, επεκτείνεται στα πιθανά οφέλη που δίνονται στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Πιστεύεται ότι ο αχάτης έχει θετικές επιδράσεις στη ζωή και την ψυχική ευεξία των ανθρώπων.

Πολλοί χρησιμοποιούν τον αχάτη ως πέτρα τύχης ή πέτρα προστασίας.

Ο αχάτης φέρνει συναισθηματική σωματική και νοητική ισορροπία. Δουλεύει αργά αλλά φέρνει μεγάλη ισχύ. Έχει τη δύναμη να εναρμονίζει το γιν και το γιανγκ, τις θετικές και αρνητικές ενέργειες που κρατούν το σύμπαν στην θέση του. Ο κρύσταλλος αυτός ξεπερνά την αρνητικότητα και την πικρία της καρδιάς. Θεραπεύει τον εσωτερικό θυμό, τονώνοντας την αγάπη και το κουράγιο για μια νέα αρχή.

Ο αχάτης ενθαρρύνει την ήρεμη περισυλλογή και αφομοίωση των εμπειριών της ζωής οδηγώντας σε πνευματική ανάπτυξη και εσωτερική σταθερότητα.

Η σειρά La Preziosa είναι η σύνθεση του μεγαλείου του αχάτη, που υλοποιείται σε πλακάκια διάστασης 60×120 και προτείνεται σε τρία χρώματα: Light, Blu και Dark, συνοδεύεται από τα decor Legend που είναι θρυλικά από μόνα τους και ολοκληρώνεται με τα ιδιαίτερα decor Brook που μοιάζουν σαν να έχουν σπάσει σε χίλια κομμάτια, σχηματίζοντας έργα τέχνης. Τα εντυπωσιακά decor φτιαγμένα με πολύτιμα υλικά και χρυσό είναι η σφραγίδα της μοναδικότητας και της πρωτοτυπίας αυτής της σειράς που σας θα σας κατακτήσει με τη λάμψη της!

Ντύστε τους χώρους σας με τη σειρά Preziosa και δείτε τη θετική επιρροή του αχάτη να πλημμυρίζει τις μέρες σας.

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2023 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.