3οροφη πολυτελης κατοικια

Project: Luxury House/ Place: Lagonisi/ Designer: Konstantina Michalopoulou
33 2

 

Το σπίτι μας είναι ο προσωπικός μας παράδεισος! Εκείνο το μαγικό μέρος στο οποίο ηρεμούμε, χαλαρώνουμε και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας. Είναι ένας χώρος γεμάτος με τις προσωπικές μας στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το σπίτι μας, είμαστε εμείς! Γι’αυτό οφείλουμε να το κάνουμε όσο πιο όμορφο, ζεστό και μοναδικό γίνεται! Κάπως έτσι διακοσμήθηκε και η 3όροφη μονοκατοικία στο Λαγονήσι από την Interior Designer Κωνσταντίνα Μιχαλοπούλου, με μεράκι και φαντασία!

Οι κουζίνες του σπιτιού ντύθηκαν με εντυπωσιακές ψηφίδες από γυαλί και μέταλλο. Στα δάπεδα τοποθετήθηκε γυαλιστερός γρανίτης σε μεγάλη διάσταση που δημιουργεί αντανακλάσεις. Τα 3 μπάνια του σπιτιού διαμορφώθηκαν σε εντελώς διαφορετικό στυλ το καθένα. Το κεντρικό ντύθηκε σε καφέ μπρονζέ απόχρωση με βότσαλα στο δάπεδο που σχηματίζουν ένα νοητό διάδρομο-κύμα προς τη μπανιέρα. Το μπάνιο του δευτέρου ορόφου ντύθηκε στους τόνους του μαύρου και του χρυσού, συνδυασμένο με μια περίτεχνη μαύρη γυάλινη ψηφίδα με χρυσά λουλούδια, με ένα νιπτήρα που μοιάζει να ξεπήδησε από τα Ηνωμένα Εμιράτα. Το μπάνιο του ισογείου σε πιο απλούς τόνους του γκρι, συνδυάστηκε με τον εντυπωσιακό πέτρινο κώνο της Bati από την Ινδονησία για γήινο αποτέλεσμα και αίσθηση πως βρίσκεσαι κοντά στη φύση. Στον εξωτερικό χώρο, στην πισίνα του σπιτιού τοποθετήθηκε γυαλιστερή λευκή ψηφίδα κορυφαίου Ισπανικού Οίκου, που αντανακλάει το γαλάζιο του ουρανού στα νερά της πισίνας.

*Η 3όροφη μονοκατοικία στο Λαγονήσι προμηθεύτηκε τα υλικά για την κατασκευή της (από τα πλακάκια και τις κόλλες μέχρι τα είδη υγιεινής και τα έπιπλα των μπάνιων) από το κατάστημα Bagno Casa Paraskevopoulos.

Project: 3όροφη πολυτελής κατοικία

Place: Λαγονήσι / Designer: Κωνσταντίνα Μιχαλοπούλου

  • design
  • exterior
  • interior
  • luxury
  • villa