Οι χειροποίητοι ξύλινοι καθρέφτες που μας έχουν κλέψει την καρδιά 748 1024 bagnocasa

Οι χειροποίητοι ξύλινοι καθρέφτες που μας έχουν κλέψει την καρδιά

Για να πω την αλήθεια, μου φαίνονται κάπως βαρετοί οι κλασικοί καθρέφτες που αποτελούν το πάνω μέρος σεταρισμένων επίπλων μπάνιου. Με το ντουλαπάκι αριστερά ή δεξιά του καθρέφτη ή ακόμη και η νεότερη εκδοχή του κρυφοντούλαπου, είναι ναι μεν πολύ πρακτικοί αλλά από εμφάνιση δεν θα έλεγα πως μας κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση. Ευτυχώς τελευταία έχουν ξεπηδήσει μεταλλικοί καθρέφτες με industrial αισθητική, με σχοινιά ή κρίκους από τους οποίους κρέμονται και ομολογουμένως μας αρέσουν πολύ. Αλλά εδώ τώρα μιλάμε για κάποιους άλλους καθρέφτες, ξύλινους, χειροποίητους, με μοναδικές κορνίζες, ζωγραφισμένους στο χέρι. Κάθε ένας από αυτούς αποτελεί μοναδικό κομμάτι που ακριβώς όμοιό του -και να το θέλαμε- θα ήταν δύσκολο να ξαναγίνει. Αλλά αυτή είναι και η μαγεία του χειροποίητου. Η μοναδικότητά του.

Δείτε πληροφορίες για τον καθρέφτη εδώ

Δείτε πληροφορίες για τον καθρέφτη εδώ

Δείτε πληροφορίες για τον καθρέφτη εδώ

Δείτε πληροφορίες για τον καθρέφτη εδώ

Τετράγωνοι, παραλληλόγραμμοι ή στρογγυλοί, με μεταλλικά στοιχεία ή όχι, με περίτεχνες αριστοκρατικές κορνίζες ή πιο απλές, με γεωμετρικά σχέδια ή μοτίβα εμπνευσμένα από την Ελληνική παράδοση, με έντονες χρωματικές αντιθέσεις ή πιο παλ, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι καθρέπτες αποτελούν ένα από τα πιο διαδεδομένα αντικείμενα στο feng shui των χώρων μας.

Tip: Σύμφωνα με το Feng Shui, καλό είναι απέναντι από την είσοδο του σπιτιού μας να έχουμε κρεμάσει έναν καθρέφτη, αφού κάθε φορά που θα ανοίγει η πόρτα θα μπαίνει η τύχη και η ευτυχία! Επίσης αν τοποθετηθεί απέναντι από το τραπέζι της οικογένειας φέρνει υγεία και αφθονία στα υλικά αγαθά.

Δείτε πληροφορίες για τον καθρέφτη εδώ

Γνωρίζατε, επίσης, ότι ο καθρέφτης αποτελούσε το βασικό εξοπλισμό κάθε μάγου και προφήτη; Στον “Χάρι Πότερ” ο μαγικός καθρέφτης αντανακλά τις βαθιές επιθυμίες όποιου τον κοιτάζει, ενώ στην «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» συμβολίζει την πύλη για έναν άλλο κόσμο.

Δείτε πληροφορίες για τον καθρέφτη εδώ

Στα όνειρα ο καθρέπτης έχει πολλές σημασίες αφού μπορεί να αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε, αυτό που θα θέλαμε να είμαστε ή μεγενθύνει τα θετικά ή τα αρνητικά μας, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Όπως και να το πάρει κανείς, ο καθρέφτης είναι απαραίτητο στοιχείο για κάθε χώρο, ας φροντίσουμε να είναι και όσο πιο ιδιαίτερος γίνεται!

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2023 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.