Τα ασπρόμαυρα πλακάκια με μοτίβα που χαζεύουμε στο Pinterest 563 565 bagnocasa

Τα ασπρόμαυρα πλακάκια με μοτίβα που χαζεύουμε στο Pinterest

Όταν δύο διαχρονικά χρώματα ενώνονται και σχηματίζουν σχέδια, τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Το λευκό γίνεται ο καμβάς πάνω στο οποίο, το μαύρο σχηματίζει επαναλαμβανόμενα μοτίβα, μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου που φαίνεται σα ζωγραφιά στο δάπεδο του μπάνιου σας.

Στο design, αυτό το ασπρόμαυρο δίδυμο, ακόμη κι όταν μιλάμε για λευκό και μαύρο πλακάκι χωρίς μοτίβα, δημιουργεί μια κομψή και σοφιστικέ διακόσμηση σε οποιοδήποτε χώρο κι αν τo επιλέξουμε.

Τα ασπρόμαυρα πλακάκια με μοτίβα καταφέρνουν να είναι τολμηρά, δημιουργικά και συνάμα διαχρονικά. Τραβάνε την προσοχή αλλά ταυτόχρονα χαρίζουν μια αίσθηση καθαρότητας. Χαρίζουν φως (ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με λευκά τουβλάκια στον τοίχο) και minimal αισθητική που δεν χάνει τη δυναμική της μέσα στα χρόνια.

Επιλέξαμε τις παρακάτω φωτογραφίες από το Pinterest που απεικονίζουν καλαίσθητα μπάνια που έχουν επενδυθεί με ασπρόμαυρα πλακάκια με ιδιαίτερα μοτίβα για ν’αντλήσετε έμπνευση. Άλλες φορές σχηματίζουν λουλούδια, άλλες τόξα, λαβυρίνθους, περίτεχνα αφηρημένα σχέδια αλλά όλα καταλήγουν σ’ έναν κοινό παρονομαστή. Ένα μοντέρνο και minimal μπάνιο. Το δικό σας μπάνιο!

merolla

Εσείς ποιο από τα παραπάνω ασπρόμαυρα πλακάκια με μοτίβα θα επιλέγατε για το μπάνιο σας;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Όλα τα παραπάνω πλακάκια θα τα βρείτε στο κατάστημά μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Φωτογραφίες: Pinterest

Copyright © 2022 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.