Περιγραφή

Μια ντουζιέρα διαφορετική από τις άλλες! Μια ντουζιέρα που προσφέρει την αίσθηση της πέτρας στο μπάνιο σας. Κλείνετε τα μάτια, νιώθετε τα πέλματά σας να αγγίζουν το υλικό αυτό και συνειρμικά μεταφέρεστε στη φύση, ενώ το νερό που τρέχει από τη μπαταρία ακούγεται σαν ένας μικρός καταρράκτης. Με αυτή την αίσθηση γίνεται να μην ξεκουραστείτε αυτομάτως πριν καν ξεκινήσετε το ντους σας;

Οι ντουζιέρες είναι κατασκευασμένες από ακρυλική ρητίνη, ρινίσματα μαρμάρου και άλλα μεταλλικά στοιχεία. Ένα μείγμα υλικού υψηλής αντοχής και σκληρότητας. Η επιφάνεια είναι επιστρωμένη με gel coat και προσδίδει στην ντουζιέρα αντοχή αλλά και ομορφιά! Επίσης, λόγω των ιδιοτήτων της, όντας ένα προιόν μη πορώδες, αποτρέπει τη δημιουργία βακτηριδίων καθώς και την ολίσθηση. Διαθέτει υψηλή αντοχή στα χημικά προιόντα καθαρισμού και είναι μηδαμινής απορροφητικότητας και ελαστικότητας.

Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε χώρο διότι αφενός διατίθεται σε πολλές διαστάσεις, αφετέρου, διότι μπορεί να κοπεί και να προσαρμοστεί στη διάσταση που σας ταιριάζει.

Διατίθεται σε 4 χρώματα: λευκό, κρεμ, ανθρακί και γκρι.

Μπορεί να τοποθετηθεί ένθετη ή επιδαπέδια. Συνοδεύεται από ανοξείδωτη βαλβίδα ντουζιέρας.

Διαστάσεις: 70×100/ 70×120/70×140/ 70×160/ 70×180/ 80×100/ 80×120/ 80×140/ 80×160/ 80×180 cm (Μπορεί να κοπεί, επίσης, σε οποιαδήποτε διάσταση).

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Alma di Pietra”