Περιγραφή

Οι πορσελάνινες ντουζιέρες με λεπτό προφίλ έχουν έρθει στη μόδα και πρωταγωνιστούν στα νέα μπάνια.

Η σειρά Slim με αντιολισθητική επιφάνεια διατίθεται σε πολλές διαστάσεις παραλληλόγραμμη και τετράγωνη για κάθε μπάνιο. Μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από το πλακάκι ή σε βύθιση, ώστε να φαίνεται στο ίφιο ύψος με το δάπεδο.

Η Ιταλική GSI Ceramica πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά, παρουσιάζει την τεχνολογία ExtraGlaze® προσφέροντας έτσι στο τελικό προιόν μία ομαλή επιφάνεια απαλλαγμένη από πόρους και μικροανωμαλίες στην αφή. Και ακόμη σημαντικότερη η ενισχυμένη προστασία κατά των βακτηρίων χάρις στην παρουσία ιόντων Αργύρου (Ag) και Τιτανίου (Ti).

Ο σκοπός αυτής της νέας τεχνολογίας βαφής είναι διττός. Από την μία στοχεύει στην ομογενοποίηση της επιφάνειας των ειδών υγιεινής ελαχιστοποιώντας τους πόρους και από την άλλη να προσφέρει αντιβακτηριακή προστασία, κάτι που είναι απαραίτητο για την καθημερινή μας υγιεινή. Η ομογενοποίηση των τελικών επιφανειών δρα ανασταλτικά στην εναπόθεση ασβεστίου σε αυτές, προσφέροντας φωτεινότητα και μετατρέποντας την καθημερινή τους συντήρηση σε εύκολη υπόθεση.

Η τεχνολογία ExtraGlaze® εφαρμόζεται κατά την διάρκεια του κύκλου παραγωγής και πριν τα τελικά προιόντα εισέλθουν στο τελικό στάδιο ψησίματος. Έτσι η βαφή γίνεται αναπόσπαστο μέρος του κεραμικού με αντοχή στον χρόνο.

Διαστάσεις: 80×80/ 90×90/ 90×72/ 100×70/ 100×80/ 100×90/ 120×70/ 120×80/ 120×90 cm

Ύψος: 4,5 cm

Made in Italy

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία. 

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Slim”