Περιγραφή Προϊόντος

Η σειρά Primus της εταιρείας Devon κατασκευάζεται σύμφωνα με τα Βρετανικά πρότυπα με στιβαρή κατασκευή, βελούδινη κύλιση, λειτουργικότητα και ευκολία στην τοποθέτηση. Με το που τοποθετήσετε την καμπίνα Primus θα καταλάβετε αμέσως την υπεροχή της, έναντι άλλων καμπινών!

Πέρα από το αθόρυβο και στεγανό κλείσιμο με επενδυμένους μαγνήτες, το κρύσταλλο ασφαλείας 8 χιλιοστών για το συρόμενο φύλλο και 6 χιλιοστών για το σταθερό, το προφίλ χρωμίου “Mirror Finish”, η σειρά διαθέτει την Clean Glass Nanotechnology. Μια ειδική επίστρωση κρυστάλλινων φύλλων που διευκολύνει τη ροή του νερού και αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων. Με άλλα λόγια το καθάρισμα του τζαμιού καθίσταται παιχνιδάκι και…σπάνιο!

Η Primus Slider 2&2 διατίθεται με δύο σταθερά και δύο συρόμενα φύλλα και μπορείτε να επιλέξετε αν επιθυμείτε λαβή Inox ή λαβή Retro για πιο κλασικά και παραδοσιακά μπάνια.

Διαστάσεις: 170, 180, 190 (με ανοχή συν/πλην 5 πόντων)

Ύψος: 1.85 cm

*Προσαρμογή σε επικλινείς τοίχους (ανοχή 20mm για κάθε πλευρά) για τη σωστή τοποθέτηση ακόμη κι όταν οι τοίχοι έχουν κλίση.

Μπορεί να τοποθετηθεί από τοίχο σε τοίχο ή με πλαϊνό σταθερό 70, 80 ή 90 cm.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γράψτε πρώτοι μια κριτική “Primus Slider 2&2”


x

Related Posts

Οι ψηφίδες που δημιουργούν τις πιο ονειρικές πισίνες
Συνώνυμο της πολυτέλειας και κυρίως της χαλάρωσης, η πισίνα έχει συνδυαστεί στο συνειδητό και το ασυνείδητό μας με μια ιδεατή εκδοχή ζωής που βρι...
powered by RelatedPosts