Περιγραφή

Η χαρακτηριστική Hansamurano νιπτήρα αποτελεί ορόσημο στον σχεδιασμό μπαταριών μπάνιου. Το χρώμιο, το γυαλί και μια μοναδική ως τώρα εμπειρία επαφής με το νερό την κάνουν ξεχωριστή. Η ειδική επικάλυψη Hansapermatec κάνει τους πολυτελείς γυάλινους δίσκους ιδιαίτερα εύκολους στην περιποίηση και μειώνει σημαντικά τις επικαθήσεις αλάτων.

Η Hansamurano λουτρού είναι ξεχωριστή, δίχως αμφιβολία-και στο τηλέφωνο εκτόξευσης νερού καταρράκτη και στο ρουξούνι μπαταρίας, όπου συνεχίζεται η αισθητική άποψη της μπαταρίας του νιπτήρα.

Η επαφή με το νερό είναι το ίδιο συναρπαστική: ρέει ως ένας πλατύς, απαλός καταρράκτης πάνω από το γυάλινο δίσκο και παρουσιάζεται ως διάφανη, αναζωογονητική επιφάνεια.

Όσο και αν η Hansamurano φαίνεται να είναι εμπνευσμένη από κλασικά πρότυπα, τόσο μοντέρνος είναι ο εσωτερικός της κόσμος.

Διαχρονική αισθητική και υπερσύγχρονη τεχνολογία, αυτή είναι η Hansamurano!

Συνοδεύεται από εγγύηση 5 χρόνων.

Made in Germany

Από 972€ στα 580€

*Η προσφορά αφορά ένα τελευταίο εκθεσιακό σετ και μέχρι εξαντλήσεως του.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία. 

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Hansamurano”


x

Related Posts

Welcome to the… Jungle!
Μεγαλώσατε διαβάζοντας τις ιστορίες του Μόγλη και ταξιδέψατε σε περιπέτειες στα βάθη της ζούγκλας υποδυόμενοι στη φαντασία σας τον Ταρζάν ή την Τ...
powered by RelatedPosts