Περιγραφή

Η νέα τάση στο μπάνιο είναι νιπτήρες από μπετόν με μινιμαλιστικό σχεδιασμό που διακρίνονται από εργονομική απλότητα και αυστηρή μοντέρνα γραμμή, σύμφωνα με τη φιλοσοφία του σύγχρονου design.

Η σειρά Beneba κατασκευάζεται από Ρωμαϊκό κονίαμα, στα εξής χρώματα: Grey, Antracite, Cotto, Aigeo (μπλε), black. Η τεράστια ευελιξία που προσφέρει στη δημιουργία περίπλοκων σχημάτων και η υψηλή του αντοχή το καθιστά κατάλληλο για ένα πλήθος διακοσμητικών εφαρμογών.

Το μπετό που χρησιμοποιείται είναι υψηλών προδιαγραφών, καθώς περιέχει προσμίξεις με ειδικά πρόσθετα που το καθιστούν ανθεκτικό στις γρατσουνιές, στα χτυπήματα και στα απορρυπαντικά, ενώ οι πόροι του υλικού σφραγίζονται με την χρήση εποξικής ρητίνης για μόνιμη και πλήρη αδιαβροχοποίηση, έχοντας σαν αποτέλεσμα την προστασία των επιφανειών από λεκέδες ή στίγματα από άλατα, με υλικά οικολογικά για το περιβάλλον και φιλικά προς τον άνθρωπο.

Μια σπουδαία πρώτη ύλη που μας έρχεται από την θαλασσινή αύρα της Αδριατικής θάλασσας από τη γειτονική Ιταλία για να ανατρέψει τις καθιερωμένες αντιλήψεις μας για το μοντέρνο, το ανθεκτικό και το minimal.

Διάσταση: 39 cm

Βάθος: 17 cm

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Beneba Cotto”


x

Related Posts

Η νέα σειρά Μωσαϊκού Stracciatella είναι πιο απολαυστική κι από παγωτό
Η επιστροφή του μωσαϊκού, στην πιο σύγχρονη βέβαια μορφή του, είναι γεγονός και ήδη έχουμε αφιερώσει ένα ολόκληρο άρθρο σ' αυτή την τάση που ονομ...
powered by RelatedPosts