Περιγραφή

Το χρώμα των Κυκλάδων στο μπάνιο σας! Ένα μοναδικό μπλε που ξυπνάει τις αισθήσεις και ταξιδεύει σε μαγικά, καλοκαιρινά secret places!

Η νέα τάση στο μπάνιο είναι νιπτήρες από μπετόν με μινιμαλιστικό σχεδιασμό που διακρίνονται από εργονομική απλότητα και αυστηρή μοντέρνα γραμμή, σύμφωνα με τη φιλοσοφία του σύγχρονου design.

Η τεράστια ευελιξία που προσφέρει στη δημιουργία περίπλοκων σχημάτων και η υψηλή του αντοχή το καθιστά κατάλληλο για ένα πλήθος διακοσμητικών εφαρμογών.

Το μπετό που χρησιμοποιείται είναι υψηλών προδιαγραφών, καθώς περιέχει προσμίξεις με ειδικά πρόσθετα που το καθιστούν ανθεκτικό στις γρατζουνιές, στα χτυπήματα και στα απορρυπαντικά, ενώ οι πόροι του υλικού σφραγίζονται με την χρήση εποξικής ρητίνης για μόνιμη και πλήρη αδιαβροχοποίηση, έχοντας σαν αποτέλεσμα την προστασία των επιφανειών από λεκέδες ή στίγματα από άλατα, με υλικά οικολογικά για το περιβάλλον και φιλικά προς τον άνθρωπο.

Μια σπουδαία πρώτη ύλη που μας έρχεται από την θαλασσινή αύρα της Αδριατικής θάλασσας από τη γειτονική Ιταλία για να ανατρέψει τις καθιερωμένες αντιλήψεις μας για το μοντέρνο, το ανθεκτικό και το minimal.

Διάσταση: Φ39 cm

Βάθος: 17 cm

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Beneba Aigeo”