Περιγραφή Προϊόντος

Πατητή τσιμεντοκονία, υλικό των ονείρων, της δημιουργίας, της πολυμορφίας, της μοναδικότητας, της στιβαρότητας, της ομορφιάς!

Η επιλογή της πατητής τσιμεντοκονίας ως υλικό επένδυσης και διακόσμησης επιφανειών, δαπέδων, τοίχων, σύνθετων οικοδομικών όγκων, παραπέμπει από μόνη της σε μια μοναδικά τολμηρή αισθητική αντίληψη και πράξη.

Η συνταγή απλή έως και προφανής. Αναμειγνύουμε την πατητή τσιμεντοκονία σε καθαρό δοχείο με νερό, προσθέτουμε μια μεγάλη δόση μαστοριάς, άλλη μία λεπτής αισθητικής καθώς και μία γερή δόση τόλμης και φαντασίας. Απλώνουμε το μείγμα στις επιφάνειες και ξαφνικά αυτές αποκτούν μορφή, αποκτούν φωνή, αποκτούν ζωή!

Η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να εφαρμοστεί σε εσωτερικούς χώρους, στο δάπεδο, στους τοίχους, στα μπάνια. Με την πατητή μπορείτε να κατασκευάσετε σκάλες εσωτερικές και εξωτερικές, πάγκους, κρεβάτια, καναπέδες, τραπέζια και κάθε λογής τοιχάκι. Πάγκους εξωτερικούς, πισίνες, διαδρόμους κήπων, μπαρ, καμάρες και ό,τι άλλο χωράει η δημιουργική φαντασία σας! Επιφάνεια τραχιά, ανάγλυφη ή βελούδινη, μονοχρωματική ή πολυχρωματική, ανάλογα με την τεχνοτροπία που θα εφαρμόσουμε σε αυτήν, η πατητή τσιμεντοκονία θα σας δώσει πολλά! Χαρά, χαμόγελο, ικανοποίηση, περηφάνια, αρμονία, φυσικότητα, μοναδικότητα, ανάταση αισθήσεων και συναισθημάτων.

Η πατητή τσιμεντοκονία έχει κερδίσει σημαντική θέση στην πίτα του design (και στην καρδιά μας!) ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων ως ένα όμορφο, γερό και αξιόπιστο υλικό επένδυσης επιφανειών με μοναδικότητα, τεχνική αρτιότητα, αντοχή στο χρόνο και στη χρήση και μοναδική αισθητική υπεροχή.

Διαλέξτε χώρο, χρώμα και υφή και κάντε αυτές τις ονειρεμένες προτάσεις πατητής τσιμεντοκονίας πραγματικότητα της δικής σας καθημερινότητας!

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γράψτε πρώτοι μια κριτική “Κατασκευη παγκου”


x

Related Posts

Γιατί χρειάζεται, σήμερα κιόλας, να κάνετε ανακαίνιση μπάνιου
Παραδεχτείτε το. Με το που διαβάσατε τον τίτλο, δεκάδες σκέψεις γεμάτες υποχρεώσεις διέσχισαν με ορμή τους δρόμους του μυαλού σας. Η επιθυμία σας...
powered by RelatedPosts