Πλακάκια που μας μεταφέρουν στη ζούγκλα 900 675 bagnocasa

Πλακάκια που μας μεταφέρουν στη ζούγκλα

Οι άνθρωποι έχουμε βαθιά ανάγκη για σύνδεση με τη φύση. Η φύση είναι ο ζωτικός μας χώρος. Πολλές φορές ξεχνάμε τη σημαντικότητά της στη ζωή μας, την ύπαρξή μας και την καρδιά μας. Μόνο και μόνο κλείνοντας τα μάτια σκεπτόμενοι τη φύση, ένα ζεστό καλωσόρισμα εισέρχεται μέσα μας. Δυστυχώς, η ζωή στην πόλη και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μας δίνουν πολλές ευκαιρίες για σύνδεση με το φυσικό περιβάλλον, άρα πρέπει να τις φτιάξουμε μόνοι μας.

Η φύση έχει μεγάλη θετική επίδραση πάνω στον άνθρωπο, αφού μειώνει το άγχος, αυξάνει τη διάθεσή μας για δημιουργικότητα, προσφέρει αίσθηση ελευθερίας και άμεσης ευεξίας και βελτιώνει τη γνωστική λειτουργία.

Εκτός από περιπάτους στη θάλασσα, το βουνό, σε πάρκα και όπου αλλού γαληνεύει η ψυχή μας, μπορούμε να φέρουμε τη φύση στο σπίτι μας. Ευτυχώς, τελευταία τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν μπει για τα καλά στα σπίτια μας κι έχουν γεμίσει ζωντάνια τους χώρους μας. Υπάρχει ακόμη ένας τρόπος όμως. Τα πλακάκια που απεικονίζουν φυτά και μας ταξιδεύουν σ’ έναν κήπο, ένα πάρκο ή ακόμη και στην καρδιά της ζούγκλας. Μπορεί να μην είναι αληθινά αλλά και μόνο η εικόνα της φύσης κάνει ως ένα σημείο τη δουλειά της.

Take me to the Jungle

πλακάκι Silk

Δείτε το πλακάκι

Για μια στιγμή νομίζαμε πως θα εμφανιστεί και ο Μόγλης! Η collection Silk είναι μοναδική. Πλακάκια σαν ταπετσαρία που δημιουργούν μια ολόκληρη παράσταση εμπνευσμένη από τον Αμαζόνιο! Για κάποιες στιγμές της μέρας μπαίνοντας στο μπάνιο σας, θα μπορείτε να ξεχνάτε πως ζείτε στην πόλη που έχει κατακλυστεί από τσιμέντο, γιατί μπορείτε να μεταφερθείτε στη ζούγκλα. Σχεδόν νιώθετε τη δροσιά από τα πελώρια πράσινα φύλλα και τον ήχο από τα ζώα που ξεκουράζονται στα δέντρα.

Ο κήπος της Εδέμ

πλακακια Helsinki

Δείτε το πλακάκι

Μια σειρά πλακιδίων σε μεγάλη διάσταση (100x100cm) που απεικονίζουν φυτά με πράσινο φύλλωμα και εντυπωσιακά άνθη, δημιουργούν μια παράσταση που παραπέμπει σ’ έναν κόσμο όπου το πράσινο βασιλεύει, έναν ολάνθιστο κήπο, ένα άλσος με πυκνή βλάστηση, ένα ξέφωτο σημείο της ζούγκλας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το μπάνιο σας ή για να ντύσετε κάποιο πάσο μπαρ ή έναν ολόκληρο τοίχο καταστήματος για να προκαλεί ηρεμία και γαλήνη σε όποιος βρίσκεται στο χώρο.

Μια βοτανική αγκαλιά

Πλακάκια Amazonia

Δείτε το πλακάκι

Μια εξάγωνη σειρά πλακιδίων με πράσινα φυλλώματα και κίτρινα άνθη, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα, σκέτο βοτανικό παζλ. Διαφορετικά φυτά μπερδεύονται στα πλακάκια και παρασύρουν τη ματιά μας (και την καρδιά μας) σε μέρη που μας χαλαρώνουν και μας κάνουν να αισθανόμαστε πως είμαστε στην αγκαλιά της Μητέρας Γης. Η σειρά βγαίνει και σε τετράγωνη διάσταση.

Botanical Spring

Πλακάκια Botanic

Δείτε το πλακάκι

Τι πιο χαλαρό από το να κάνετε αφρόλουτρο στη μπανιέρα σας, ενώ απέναντί σας αντικρίζετε μια μοναδική παράσταση με φυλλώματα που σας ταξιδεύουν σ’ ένα τεράστιο άλσος, όπου η ηρεμία βασιλεύει. Φύλλα διαφορετικών φυτών αναμειγνύονται μεταξύ τους και παρασύρουν τη σκέψη μας σε μέρη όπου το στρες δεν έχει θέση. Η σειρά βγαίνει σε ακόμη 2 χρώματα, πέραν του πράσινου που συμβολίζει την Άνοιξη, σε μαύρο που συμβολίζει το χειμώνα και στο καφέ του φθινοπώρου.

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Όλα τα παραπάνω πλακάκια θα τα βρείτε στο κατάστημά μας, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2020 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.