Περιγραφή

Φανταστείτε ένα πλακάκι εσωτερικού χώρου να μπορεί νοερά να σας ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου! Στην τροπική ζούγκλα του Αμαζονίου, για παράδειγμα, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα δάση του πλανήτη, στην καρδιά του οποίου περνάει ο ποταμός Αμαζόνιος συναντώντας τη Βραζιλία, το Περού, την Κολομβία και το Εκουαδόρ. Απέραντο πράσινο, οργιώδης βλάστηση, μοναδική φύση, μητέρα Γη. Αυτές οι εικόνες μας ήρθαν στο νου όταν αντικρίσαμε τη  νέα σειρά πλακιδίων Amazonia και η μυρωδιά φρέσκιας βροχής στο δάσος, σχεδόν γαργάλισε την όσφρησή μας.

Αν σας αρέσουν τα γήινα χρώματα και ιδιαίτερα το πράσινο, αυτή η συλλογή, θα μετατρέψει το χώρο σας σ’ ένα καταφύγιο ηρεμίας, θα σας παρασύρει στην απόλαυση της στιγμής  μέσα στης μεγαλοσύνη της φύσης.

Η πρωτοποριακή αυτή σειρά πλακιδίων διατίθεται σε δύο διαστάσεις, τετράγωνη και εξάγωνη, και 5 μοντέρνες αποχρώσεις (cotto, grey, emerald, off white, black) που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους, καθώς και με το decor Τropic. Τοποθετούνται τόσο στο δάπεδο, όσο και στον τοίχο.

Η σειρά Amazonia ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων και των Interior Designers που αναζητούν μια συλλογή που μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητες των έργων τους.

Διάσταση: 13,8×13,8 cm (τετράγωνο) & 32×36,8 cm (εξάγωνο)

Υφή: Ματ

Προέλευση: Ισπανία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.