Πλακάκια Kit-Kat: Η νέα τάση στο design 1024 819 bagnocasa
kit_kat

Πλακάκια Kit-Kat: Η νέα τάση στο design

Σίγουρα το μυαλό σας και…η όρεξή σας έτρεξε στις γνωστές και μη εξαιρετέες σοκολατένιες λιχουδιές, αλλά τα Kit-Kat πέρα από τραγανές γκοφρέτες, αποτελούν και…πλακάκια και μάλιστα τελευταία κατακλύζουν τον κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης! Αλλά μην ανησυχείτε, η Nestle δεν δραστηριοποιείται στον κλάδο των οικοδομικών υλικών. Καθείς στον τομέα του!

Πλακάκια Kit Kat: Μια γλυκιά προσθήκη στη διακόσμηση του σπιτιού σας

Αυτά τα μοναδικά πλακάκια, εμπνευσμένα από το εμβληματικό candy bar, προσφέρουν μια παιχνιδιάρικη και κομψή πινελιά στους χώρους. Eυχάριστα στο μάτι, τα πλακάκια kit kat είναι ιδανικά για να προσθέσουν χαρακτήρα στους τοίχους τους οποίους ντύνουν. Γνωστά και ως “finger tiles”, αυτά τα λεπτά σχέδια μπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια ή κάθετα για μια λεπτή αλλά εντυπωσιακή επένδυση τοίχου. Μια εξαιρετική επιλογή για τοίχους με έμφαση σε μικρότερους χώρους, τα πλακάκια kit kat διατίθενται σε μια σειρά αποχρώσεων με ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα, με εκπληκτική φυσική τονική διακύμανση.

Επίσης, ανάλογα με το χρώμα αρμόστοκου που θα χρησιμοποιήσετε, το ίδιο πλακάκι μπορεί να δώσει πολλά διαφορετικά αποτελέσματα.

kit_kat

Τι είναι τα πλακάκια Kit Kat;

Βαφτίστηκαν έτσι εξαιτίας της ομοιότητάς τους με τα μακριές, λεπτές σοκολατένιες ράβδους. Τα πλακάκια Kit Kat παρουσιάζουν μια καθαρή συμμετρία με κάθετο συνήθως μοτίβο (αν και πολλοί το χρησιμοποιούν και οριζόντια) και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και φινιρισμάτων. Μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά όπως κεραμικό, πορσελάνη ή ακόμα και γυαλί. Προσφέρουν αμέσως μια κομψή, σύγχρονη αίσθηση σε κάθε χώρο.

kit_kat

Πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλακάκια Kit Kat;

Η ομορφιά των πλακιδίων Kit Kat έγκειται στην ευελιξία τους. Ακολουθούν μερικές εμπνευσμένες ιδέες:

Kitchen Backsplash: Στον τοίχο της κουζίνας

Δημιουργήστε ένα ζωντανό και παιχνιδιάρικο  backsplash που δίνει προσωπικότητα στον χώρο της κουζίνας. Προτιμήστε έντονα χρώματα, όπως το μπλε ή το πράσινο, ιδιαίτερα αν στα ντουλάπια έχετε παίξει στο λευκό ή το φυσικό ξύλο ή έναν συνδυασμό ουδέτερων και pop χρωμάτων.

kit_kat
Διασκέδαση στο μπάνιο

Ζωντανέψτε τους τοίχους του μπάνιου ή το ντους σας με μια πινελιά ιδιαιτερότητας. Τα πλακάκια Kit Kat μπορούν να προσθέσουν ένα μοναδικό αέρα σ’ ένα σύγχρονο σχεδιασμό μπάνιου.

kit_kat

Μαγεία στο παιδικό δωμάτιο

Μεταμορφώστε το δωμάτιο του παιδιού σας σε μια χώρα των θαυμάτων μ’ ένα παιχνιδιάρικο μείγμα από πολύχρωμα πλακάκια Kit Kat.

Edgy χώροι εστίασης

Δημιουργήστε μια χαλαρή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο εστιατόριο ή το καφέ σας με πλακάκια Kit Kat που κοσμούν τους τοίχους ή ακόμα και το πάτωμα. To highlight των πλακιδίων kit kat είναι η δυνατότητα να ντύσετε καμπύλες και κυκλικές επιφάνειες. Έτσι μπαρ και κολώνες μεταμορφώνονται με πολύ στιλ!

kit_kat

Τα οφέλη των πλακιδίων Kit Kat

Πέρα από τον παιχνιδιάρικο σχεδιασμό τους, τα πλακάκια Kit Kat προσφέρουν επίσης πρακτικά πλεονεκτήματα:

  • Μοναδικός σχεδιασμός: Προσθέτουν ένα ιδιαίτερο στοιχείο σε κάθε χώρο, κάνοντας το σπίτι σας να ξεχωρίζει.
  • Ευελιξία χρωμάτων: Με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και φινιρισμάτων, μπορείτε να βρείτε πλακάκια Kit Kat που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε σχέδιο σχεδίασης.
  • Ανθεκτικότητα: Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, τα πλακάκια Kit Kat είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στη φθορά.
  • Εύκολη συντήρηση: Καθαρίζονται εύκολα με ένα απλό σκούπισμα.

kit_kat

Συμβουλές για τη χρήση πλακιδίων Kit Kat

Σκεφτείτε το συνολικό στιλ των χώρων σας ώστε να βεβαιωθείτε ότι η παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα των πλακιδίων Kit Kat συμπληρώνει την υπάρχουσα διακόσμησή σας και μην υπερβάλλετε. Χρησιμοποιήστε τα στρατηγικά για να αποφύγετε να κατακλύσετε τον χώρο. Συνδυάστε πλακάκια Kit Kat με πλακάκια ουδέτερου χρώματος για μια ισορροπημένη εμφάνιση.

Τα πλακάκια Kit Kat προσφέρουν έναν απολαυστικό τρόπο για να προσθέσετε προσωπικότητα στο σπίτι σας. Ξεχάστε, λοιπόν, τα συνηθισμένα πλακάκια και αγκαλιάστε την παιχνιδιάρικη γοητεία αυτών των μοναδικών πλακιδίων!

Εσείς θα τα χρησιμοποιούσατε στους χώρους σας;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2024 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.