5 ιδιαίτερα διακοσμητικά τουβλάκια για μοναδικούς χώρους 1024 768 bagnocasa
lagoon_white_lagoon_green

5 ιδιαίτερα διακοσμητικά τουβλάκια για μοναδικούς χώρους

Χρόνια τώρα τα πλακάκια σε σχήμα τούβλου αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Ο συνδυασμός της κομψότητας με το βιομηχανικό στιλ και η δυνατότητα να ενσωματωθούν σε διάφορα δωμάτια (κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, επαγγελματικοί χώροι) και διαφορετικά ύφη διακόσμησης καθιστούν τα πλακάκια αυτά μια διαχρονική επιλογή. Τα τουβλάκια αποτελούν μια ευέλικτη και κομψή επιλογή για κάθε χώρο. Είτε επιδιώκετε έναν πιο μοντέρνο, βιομηχανικό χαρακτήρα, είτε μια κλασική, διαχρονική αίσθηση, τα πλακάκια αυτά μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες και το γούστο σας. Με τη σωστή επιλογή χρώματος και υφής, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικούς χώρους που συνδυάζουν το στιλ με τη λειτουργικότητα.

Lagoon, τουβλάκια σαν να σμιλεύτηκαν από τα χέρια κάποιου τεχνίτη

Lagoon

Το φυσικό φινίρισμα της συλλογής Lagoon προσδίδει στα πλακάκια έναν άκρως πρωτότυπο, αυθεντικό αέρα. Όταν τα μονόχρωμα πλακάκια συνδυάζονται με τα decor, μπορεί να δημιουργηθεί ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα, αντανακλώντας όλη την προσεγμένη δεξιοτεχνία των περασμένων εποχών. Προσοχή έχει δοθεί στις λεπτομέρειες, δίνοντας την εντύπωση πλακιδίων που δημιουργήθηκαν από έναν έμπειρο τεχνίτη, χειρωνακτικά. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της σειράς είναι η λεπτή, εντυπωσιακή παραλλαγή της τονικότητάς του. Αυτό προσδίδει βάθος και υφή στην επιφάνεια των πλακιδίων, ενισχύοντας τις λεπτές αποχρώσεις των ουδέτερων αποχρώσεων της συλλογής, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ένα ευέλικτο, εκλεπτυσμένο χρωματικό φάσμα. Διατίθεται σε 7 χρώματα που κυμαίνονται από απαλούς και ζεστούς τόνους έως πιο σκούρες και βαθύτερες αποχρώσεις, παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν σε κάθε στιλ σχεδίασης. 

Niza, τα πιο γήινα τουβλάκια

Η σειρά πλακιδίων Niza διαθέτει μια σειρά χρωμάτων (White, Mustard, Taupe, Clay, Grey, Green) που αντικατοπτρίζουν τις πιο γήινες αποχρώσεις της γης, του ουρανού και του ωκεανού. Αυτό το χρωματιστό τουβλάκι με εμφάνιση τσιμέντου διατίθεται σε ορθογώνιο σχήμα 9,2×37 cm που το καθιστά ιδανική λύση τόσο για τοίχους όσο και για δάπεδα. Και κάπως έτσι σαν κλείνει πονηρά το μάτι! Όχι, πείτε αν το είχατε σκεφτεί να το βάλετε στο δάπεδο. 

Land, τουβλάκια με παλ φόντο

doha_taupe_land_sand

Η σειρά Land χαρακτηρίζεται από τις παλ αποχρώσεις της και τη χρωματική τους διακύμανση. Κάθε πλακίδιο είναι μια καλλιτεχνική έκφραση που αιχμαλωτίζει την ουσία της φύσης, προσφέροντας μια πλούσια και διακριτική χρωματική παλέτα που προσαρμόζεται σε κάθε στιλ σχεδίασης.

Επιπλέον, αυτή η συλλογή εισάγει ένα νέο μέγεθος 4,6×18,4 cm, με συνολικά 6 χρώματα που το καθιστούν ιδανικό προϊόν για πειραματισμούς με διαφορετικά μοτίβα τοποθέτησης, δίνοντας σε κάθε χώρο έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Κατάλληλο τόσο για δάπεδο όσο και για επένδυση, παρέχει μεγαλύτερο αριθμό δυνατοτήτων.

Glint, το τουβλάκι που φωνάζει “fun”

glint_white_glint_green

Η σειρά Glint είναι μια πρόσκληση για διασκέδαση με φρέσκια και αναζωογονητική πινελιά, χάρη στον συνδυασμό χρωμάτων και φινιρισμάτων του. Η ικανότητα ανάμειξης ματ και γυαλιστερών κομματιών προσθέτει βάθος και διάσταση στους χώρους, δημιουργώντας ένα μαγευτικό οπτικό αποτέλεσμα που αναπνέει ζωή.

Κάθε κομμάτι αυτής της συλλογής αντιπροσωπεύει ποιότητα και στυλ. Σε μορφή 5×15 cm, προσφέρει συνολικά 6 διαφορετικές αποχρώσεις (White, Taupe, Green, Blue, Black, Clay), επιτρέποντάς μας να παίξουμε με χρώματα και συνδυασμούς, δημιουργώντας ατελείωτες δυνατότητες.

Bari, τουβλάκια ανάγλυφα και απαστράπτοντα

bari_blue

Η σειρά Bari εμπνέεται από τις παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής πλακιδίων, με πλακάκια σε διάσταση 6×24,6 cm, των οποίων η ανομοιόμορφη, ελαφρώς κοίλη επιφάνεια προκαλεί όλη τη γοητεία των χειροποίητων.

Η λάμψη, τα πλούσια μοτίβα και τα παραδοσιακά τοπικά του χρώματα φέρνουν στο μυαλό τις ακτές της Μεσογείου. Η συλλογή ολοκληρώνεται με decor σε μια επιλογή από 6 χρώματα, της οποίας η ανάγλυφη επιφάνεια, σε διακριτικά ποικίλες αποχρώσεις, ταιριάζει αρμονικά με την υπόλοιπη συλλογή, προσθέτοντας στη διακοσμητική της γοητεία.

Εσείς ποιο από τα παραπάνω τουβλάκια θα διαλέγατε;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2024 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

  • 5 τουβλάκια σε ιδιαίτερα χρώματα 800 565 bagnocasa GICIERRE MEDLEY IVORY BRICK INSP GREEN SUPERWHITE MATERIAL 2
  • Πώς να δώσετε vintage αέρα στο μπάνιο σας 564 562 bagnocasa vintage7 1