Πώς να φτιάξετε 5 μπάνια που βρήκαμε στο Pinterest 564 846 bagnocasa

Πώς να φτιάξετε 5 μπάνια που βρήκαμε στο Pinterest

Αναζητάτε έμπνευση για τον μετασχηματισμό του μπάνιου σας; Το Pinterest είναι γεμάτο από μαγευτικές ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το μπάνιο των ονείρων σας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε πέντε ιδιαίτερα μπάνια που βρήκαμε στο Pinterest και θα σας προτείνουμε τα κατάλληλα πλακάκια για να πετύχετε το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Από ζεστά ξύλινα πλακάκια μέχρι κομψά μαρμαριζέ σχέδια και παιχνιδιάρικα τουβλάκια, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή πλακιδίων ώστε να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα συνδυάζει στιλ και λειτουργικότητα. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε ιδέες που θα ανανεώσουν το μπάνιο σας και θα το μετατρέψουν σε έναν ιδανικό προορισμό χαλάρωσης!

Πρόταση Νο1: Πράσινα με ροζ πλακάκια

Ένα μπάνιο χαρά της ζωής! Φρέσκο και ζωηρό, προσφέρει εντούτοις μια ρετρό essence, παρασύροντάς σας σ’ ένα νοερό ταξίδι στο χρόνο. Αυτό το μικρό wc έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί, αποκτώντας χαρακτήρα αντιστρόφως ανάλογο με το μέγεθός του. Στο δάπεδο έχει τοποθετηθεί ένα ροζ εξάγωνο πλακάκι με αστέρια, δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον καμβά που σετάρεται με το ροζ χρώμα στους τοίχους, πάνω από το πράσινο τουβλάκι, που έχει τοποθετηθεί κάθετα. Η μαύρη εντοιχισμένη μπαταρία νιπτήρα, το μαύρο διακοσμητικό σιφώνι, τα μαύρα αξεσουάρ μπάνιου και ο καθρέφτης με το μαύρο πλαίσιο, χαρίζουν ένα industrial touch, αποδεικνύοντας πως ο δημιουργός αυτού του μπάνιου παίζει το παιχνίδι του mix n’ match στα δάχτυλα!

*Η πρότασή μας για το πλακάκι του δαπέδου —> Fired Star

*H πρότασή μας για το τουβλάκι του τοίχου —> Glint (η απόχρωση Green)

Πρόταση Νο2: Πλακάκια τύπου ξύλου και μαύρα μαρμαριζέ πλακάκια

Το μπάνιο αυτό συνδυάζει την ζεστασιά του ξύλου με την κομψότητα του μαρμάρου, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό και σύγχρονο χώρο. Τα πλακάκια τύπου ξύλου καλύπτουν το δάπεδο και τον τοίχο που πρωτοστατεί, προσφέροντας μια φυσική αίσθηση και ζεστασιά, ενώ τα μαύρα μαρμαριζέ πλακάκια στους γύρω τοίχους προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας και βάθους. Η αντίθεση ανάμεσα στις δύο επιφάνειες δημιουργεί έναν δυναμικό χαρακτήρα, με τα μαύρα πλακάκια να αναδεικνύουν τη ζεστασιά του ξύλου. Τα μαύρα αξεσουάρ που επιλέγονται για το χώρο ενισχύουν την ατμόσφαιρα. Το αποτέλεσμα είναι ένα μπάνιο που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική, δημιουργώντας έναν χώρο ιδανικό για χαλάρωση και ανανέωση.

*Η πρότασή μας για το πλακάκι σε στιλ ξύλου —> Columbia

*Η πρότασή μας για το μαύρο πλακάκι με άσπρα νερά —> Madison ή Norden

Πρόταση Νο3: Λευκά & Κυπαρισσί τουβλάκια

Σε αυτό το αριστοκρατικό μπάνιο το τουβλάκι κυριαρχεί! Περίπου μέχρι τα 80cm ύψος, ο τοίχος έχει επενδυθεί με τουβλάκι σε πράσινη σκούρα απόχρωση, με χρωματικές διακυμάνσεις σε σκούρο κυπαρισσί και σε λίγο πιο ανοιχτό πράσινο, που δένει πολύ ωραία με τις χρυσές μπαταρίες, αναβαθμίζοντας το μπάνιο. Ο υπόλοιπος τοίχος έχει ντυθεί με τουβλάκι σε λευκή απόχρωση που δημιουργεί αντίθεση και φωτίζει το μπάνιο.

*Η πρότασή μας για το πράσινο σκούρο και το λευκό τουβλάκι —> Carmen (οι αποχρώσεις White και Green)

Πρόταση Νο4: Γκρι Μωσαϊκό και ματ πράσινο τουβλάκι

Ίσως είναι δύσκολο να το φανταστείτε αν δεν το βλέπετε μπροστά σας και να πιστέψετε πως επιτυγχάνεται τέτοιος συνδυασμός. Όμως το πλακάκι μωσαϊκό σετάρεται υπέροχα με χρωματιστά τουβλάκια, δημιουργώντας ένα industrial αποτέλεσμα, ιδίως αν συμπληρωθεί με μαύρα ματ στοιχεία, όπως οι μπαταρίες, ο καθρέφτης και το σταθερό κρύσταλλο ντουζιέρας.

*Η πρότασή μας για το πλακάκι μωσαϊκό –> Native ή Iseo 

*Η πρότασή μας για το πράσινο τουβλάκι –> Bonny (απόχρωση Olive ή Grass)

Πρόταση Νο5: Χρωματιστό Μωσαϊκό και γυαλιστερό πράσινο τουβλάκι

Για ένα μπάνιο με χρωματιστό μωσαϊκό και γυαλιστερό πράσινο τουβλάκι, το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό και ζωηρό περιβάλλον που συνδυάζει παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία. Οι τοίχοι καλύπτονται με γυαλιστερά πράσινα τουβλάκια, τα οποία αντανακλούν το φως και δημιουργούν μια φρέσκια, φυσική αίσθηση. Το χρωματιστό μωσαϊκό στο δάπεδο προσθέτει έναν παιχνιδιάρικο και καλλιτεχνικό χαρακτήρα, με διάφορα χρώματα που «σπάνε» τη μονοχρωμία και δίνουν μια έντονη και δημιουργική διάσταση στον χώρο.

Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για όσους θέλουν ένα μπάνιο που αποπνέει χαρά και αισιοδοξία, ενώ ταυτόχρονα παραμένει κομψό και λειτουργικό. Το γυαλιστερό πράσινο χρώμα προσφέρει ηρεμία και συνδέεται με τη φύση, ενώ το μωσαϊκό προσθέτει μοναδικότητα και ζωντάνια.

*Η πρότασή μας για το μωσαϊκό –> Stracciatella 

*Η πρότασή μας για το πράσινο τουβλάκι –> Harlequin 

Διαβάστε επίσης παλαιότερο blog post: “Φτιάξτε 5 μπάνια που ξεπατικώσαμε από το Pinterest”

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Φωτογραφίες: Pinterest

Copyright © 2024 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.