3 νέα φλοράλ πλακάκια που φέρνουν τον κήπο στο χώρο σας 1024 717 bagnocasa

3 νέα φλοράλ πλακάκια που φέρνουν τον κήπο στο χώρο σας

Αμυγδαλιές, τριανταφυλλιές, ορχιδέες. Τα φλοράλ πλακάκια φέρνουν μια πινελιά φύσης στους εσωτερικούς μας χώρους, δημιουργώντας ένα πιο ζωηρό αλλά ταυτόχρονα κομψό περιβάλλον. Τα πλεονεκτήματα πολλά. Μόνο και που χανόμαστε στα χρωματιστά άνθη τους και ακολουθούμε νοερά τις διακλαδώσεις τους, σαν κάποιο μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στη Γη της Επαγγελίας, μοιάζει λες και ο χρόνος σταματάει για λίγο και βρισκόμαστε μέσα σ’ έναν ολάνθιστο κήπο, μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα και τα προβλήματά μας εκείνες τις στιγμές, ίσως, να φαντάζουν λίγο πιο μικρά.

Συνολικά, η επιλογή πλακιδίων με λουλούδια μπορεί να ενισχύσει την αισθητική, την άνεση και την ευεξία στον χώρο σας, αφού προσφέρουν:

1. Φυσική ομορφιά: Τα λουλούδια είναι συνυφασμένα στην αντίληψή μας με την ομορφιά της φύσης, την άνοιξη και την άνθιση, οπότε συνειρμικά φέρνουν ευχάριστες εικόνες και δημιουργούν όμορφα και ευεργετικά συναισθήματα.

2. Ψυχολογική επίδραση: Σύμφωνα με την ψυχολογία οι εικόνες λουλουδιών επιδρούν θετικά στη διάθεσή μας. Δημιουργούν μια θετική ατμόσφαιρα, προκαλούν αίσθηση χαράς και ευτυχίας, μειώνουν το στρες και ενισχύουν τη δημιουργικότητά μας.

3. Ευεξία και χαλάρωση: Έρευνες έχουν δείξει ότι η θέα ή ακόμη και η σκέψη των λουλουδιών μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της έντασης και στην χαλάρωσή μας. Το χρώμα, η μορφή και η αρμονία που παρέχουν τα λουλούδια μάς κάνουν να ξεχνάμε για λίγο σκοτούρες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Διαβάστε επίσης: Τα εξάγωνα φλοράλ πλακάκια που ξεχωρίσαμε

Τολμήστε να ντύσετε με φλοράλ πλακάκια το μπάνιο, την κουζίνα, έναν τοίχο τους σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου και η αίσθηση φρεσκάδας και φυσικής ομορφιάς, θα σας ακολουθούν καθημερινά και θα προσθέτουν έναν τόνο ζωντάνιας στους χώρους σας. Δεν θα έλεγα, βέβαια, ότι η επιλογή είναι εύκολη γιατί τα σχέδια με φλοράλ πλακάκια που αξίζουν είναι λίγα και τα ψάχνουμε με το μικροσκόπιο.

Διαβάστε επίσης: Τα πλακάκια με φυτά που αγαπήσαμε

Παρακάτω σας προτείνουμε 3 νέα σχέδια φλοράλ πλακιδίων που πιστεύουμε πως προσθέτουν ένα μοναδικό στιλ και αξίζουν να “ανθίσουν” τους χώρους σας!

Δείτε πληροφορίες για τη σειρά Enya εδώ

Δείτε πληροφορίες για τη σειρά Mural Roses εδώ

Δείτε πληροφορίες για τη σειρά Mural Garden εδώ

Εσείς ποιο θα διαλέγατε από τα παραπάνω;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τους χώρους που ονειρεύεστε! 

Copyright © 2023 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/

  • Τα floral πλακάκια μπάνιου που ξεχωρίσαμε 1024 726 bagnocasa