Περιγραφή

Η τάση που αγαπάμε πολύ στο μπάνιο τα τελευταία χρόνια είναι οι χειροποίητοι νιπτήρες από μπετόν με μινιμαλιστικό σχεδιασμό που διακρίνονται από εργονομική απλότητα και αυστηρή μοντέρνα γραμμή, σύμφωνα με τη φιλοσοφία του σύγχρονου design.

Ο νιπτήρας Witi χαρακτηρίζεται από τον παραλληλόγραμμο σχεδιασμό του με προτέρημα την καθαρότητα των γραμμών στο εσωτερικό του, που μας δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε κάθε του σημείο.

Διατίθεται σε 10 διαφορετικές αποχρώσεις: concrete (χρώμα μπετού), bianco, yellow deep corn (βαθύ κίτρινο καλαμποκιού), summer sky (βαθύ μπλε), blue light (μπλε ανοιχτό), discolored orange (ξεθωριασμένο πορτοκαλί), brown aubergine (καφέ μελιτζανί), olive leaf (φύλλο ελιάς), ash grey (σταχτί γκρι), mature red (ώριμο κόκκινο).

Το μπετό που χρησιμοποιείται είναι υψηλών προδιαγραφών, καθώς περιέχει προσμίξεις με ειδικά πρόσθετα που το καθιστούν ανθεκτικό στις γρατσουνιές, στα χτυπήματα και στα απορρυπαντικά, ενώ οι πόροι του υλικού σφραγίζονται με την χρήση εποξικής ρητίνης για μόνιμη και πλήρη αδιαβροχοποίηση, έχοντας σαν αποτέλεσμα την προστασία των επιφανειών από λεκέδες ή στίγματα από άλατα, με υλικά οικολογικά για το περιβάλλον και φιλικά προς τον άνθρωπο.

Διάσταση: 51x32x12,5 cm

Βάρος: 18 kg