Περιγραφή

Η απαλή κλίση των πλευρών είναι το χαρακτηριστικό της σειράς Wave και αυτό αλλάζει τη συνήθη γεωμετρική προοπτική των σχημάτων που, όπως τα κύματα που κινούνται από τον άνεμο, αλλάζουν αδυσώπητα με μια έννοια συνεχούς κίνησης και προοδευτικών μετασχηματισμών.

Η συλλογή Wave διακρίνεται για τις καθαρές γραμμές που εκφράζουν ένα νέο αντισυμβατικό κλασικό στιλ, που ταιριάζει σε κάθε ατμόσφαιρα. Στρογγυλά σχήματα καθώς και οβάλ, τετράγωνα, ορθογώνια, η συλλογή Wave προσφέρει 13 διαφορετικά χρώματα: White Glossy, Black Glossy, White Matt, Black Matt, Anthracite, Tela (γκρι ανοιχτό), Cemento, Mirto (πράσινο), Moka, Prugna (μωβ), Sabbia (μπεζ ανοιχτό), Pervinca (γαλάζιο) και Navy.

Οι νιπτήρες της σειράς Wave διατίθενται μόνοι τους ή πάνω σε μαύρες μεταλλικές βάσεις, με στρογγυλό τμήμα. Το ίδιο σχέδιο των πλαισίων διατίθεται επίσης σε καθρέφτες που ταιριάζουν με τα σχήματα των νιπτήρων και από τα φωτιστικά, δημιουργώντας μια σειρά από αξεσουάρ που ολοκληρώνουν τέλεια τη συλλογή.

Διαστάσεις: 42×42 cm/ 60×42 cm

Βάθος γούρνας: 16,5 cm

Made in Italy

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.