Περιγραφή

It takes two to tango! Το ίδιο και για το Spa Tango. Ένα σπα για δύο άτομα για απόλυτη χαλάρωση και ευεξία. Γιατί το σπα δεν είναι πολυτέλεια, είναι απαραίτητο για την υγεία και τη διάθεσή μας.

Ιδανικό μοντέλο για τα ξενοδοχεία στα Κυκλαδίτικα νησιά μας, το Spa Tango για 2 καθήμενα άτομα, εκτός από λευκό διατίθεται στα χρώματα black, beige, light grey, antracite grey, χρώματα που συνδυάζονται άψογα με την πατητή τσιμεντοκονία και τη νησιώτικη αρχιτεκτονική.

Το μοντέλο Tango ανήκει στην ανανεωμένη γκάμα spa εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, που κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, σύμφωνα με την παραγωγική διαδικασία (ISO 9001) και σεβασμό στις ευρωπαϊκές νόρμες. Εξοπλισμένα με τα υψηλής ποιότητας αμερικάνικα συστήματα ελέγχου της BALBOA water group.

Διατίθεται στην έκδοση υδρομασάζ Hydro.

Διάσταση: 185x120x68 cm

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

-Χωρητικότητα: 360lt

-Καθαρό Βάρος: 140kg

-Ελάχιστη απαιτούμενη αντοχή δαπέδου: 210kg/m2

-Υλικό: Ακρυλικό

-Συνολικός αριθμός Slim Jet: 16

-Jet 63mm: 10

-Μεσαία Jet 88mm: 6

-Χρωματοθεραπεία 55 led

-Όζον

-Θερμαντήρας 3 kw

-Αντλία 2HP 2 ταχυτήτων

Προαιρετικά μπορείτε να το συνοδέψετε με κάλυμμα spa θερμομονωτικό, στόμιο καταρράκτη πλήρωσης, κιτ συντήρησης, σκούπα vac pompa spa.

Περιμετρικά τα spa μπορούν να καλυφθούν με κατασκευή από υψηλής αντοχής υλικό PWC, προσδίδοντας ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε 5 διαφορετικούς χρωματισμούς dark brown, dark grey, light brown, light grey, oak nature.

Εναλλακτικά με περιμετρική επένδυση ΖΕΝ, δηλαδή πάνελ επένδυσης αποτελούμενο από διογκωμένη πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας και αντοχής, ανάμεσα σε διπλά φύλλα αλουμινίου, επενδεδυμένο με φινίρισμα βινυλίου ή ξύλου. Ένα υλικό 100% αδιαπέραστο στο νερό, ανθεκτικό σε χτυπήματα και γρατζουνιές. Ηχομονωτικό, με υψηλή αισθητική και άψογη εφαρμογή. Το φινίρισμα βινυλίου βγαίνει στα χρώματα λευκό, γραφίτης και tortora. Τα φινιρίσματα ξύλου είναι πεπαλαιωμένη βελανιδιά, φυσικό, wenge, zebrano, πεπαλαιωμένος δρυς.

Made in Greece