Περιγραφή

Ίσως έχει πάρει το μάτι σας κάποια πλακάκια που μοιάζουν σαν ψηφιδωτό με λέπια, σαν σώμα ψαριού ή ουρά γοργόνας. Αυτά είναι τα φολιδωτά πλακάκια, αγγλιστί fish tiles ή mermaid tiles. Μια νέα τάση στο interior design που ντύνει μπάνια, κουζίνες ακόμη και τοίχους στο σαλόνι.

Τα φολιδωτά πλακάκια είναι ιδανικά για ξενοδοχεία σε νησιά γιατί παραπέμπουν πάντα στο καλοκαίρι, ενώ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά για την πρώτη εικόνα που σχηματίζει κάποιος μπαίνοντας στο ξενοδοχείο. Αλλά και στο μπάνιο σας, θα σας δίνει πάντοτε την αίσθηση πως είστε μέσα στο βυθό.

Η σειρά διατίθεται σε 6 αποχρώσεις: Luz (λευκό), Iron (γκρι), Cloud (μπεζ ανοιχτό), Ocean (γαλάζιο), Indigo (μπλε), Emerald (τουρκουάζ).

Η νέα προσθήκη είναι τα ειδικά τεμάχια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν φωτιστικά ή γλαστράκια. Διατίθενται σε 3 αποχρώσεις: λευκό, γαλάζιο και τιρκουάζ.

Διάσταση: 12,7×6,2 cm

Υφή: Ημι-γυαλιστερή

Προέλευση: Ισπανία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.