Περιγραφή

Η κεφαλή ντους, που λάμπει κάθε μέρα μόνο για εσάς! H Hansaclear Lux σας δίνει τη δυνατότητα να νιώσετε το νερό πραγματικά με όλες σας τις αισθήσεις. Το διάφανο υλικό του συγκεκριμένου προγράμματος αποτελεί επανάσταση στην αισθητική των τηλεφώνων ντους, καθιστώντας ορατή τη διαδρομή του νερού μέσα στην κεφαλή ντους. Όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Το τηλέφωνο ντους διαθέτει επιπρόσθετα εσωτερικό φωτισμό. Το χρώμα του φωτός μπορεί να επιλεγεί ελεύθερα με ένα απλό πάτημα ενός πλήκτρου, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να χαλαρώσει ή να αναζωογονηθεί με το αγαπημένο του χρώμα. Είτε λευκό, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, μωβ, μπλε, κυανό ή πράσινο. Η επιλογή είναι δική σας!

Η λειτουργία φωτισμού τροφοδοτείται μέσω μιας μικρής επαναφορτιζόμενης μπαταρίας στη χειρολαβή, η οποία σπάνια χρειάζεται φόρτιση. Εαν απαιτείται, είναι και πάλι γρήγορα έτοιμο για χρήση τοποιετώντας το στη μονάδα φόρτισης. Η λειτουργία του τηλεφώνου ντους χειρός είναι ανεξάρτητη από την κατάσταση φόρτισης των μπαταριών.

Το σετ συμπεριλαμβάνει ανοιξείδωτη βέργα, στήριγμα που ανεβοκατεβαίνει, σπιράλ, τηλέφωνο με χρωματοθεραπεία, μονάδα φόρτισης και μια επιπρόσθετη επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών.

Made in Germany

Από 559,00€ στα 390,00€

*Η προσφορά αφορά ένα τελευταίο εκθεσιακό σετ και μέχρι εξαντλήσεως του.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.