Περιγραφή

Η Ιταλική φινέτσα συναντά τη λειτουργικότητα και δημιουργούν τη σειρά Sand Swirl, με τεχνολογία Extraglaze, με νέα κεραμική υάλωση που εκμηδενίζει το σχηματισμό πόρων, επιτυγχάνοντας λεία και λαμπερή επιφάνεια για εύκολο καθαρισμό, ενώ δεν “πιάνει” άλατα.

Το μοντέλο χαρακτηρίζεται από την τεχνολογία Swirlflush για υδροδυναμική και αθόρυβη έκπλυση. Κατευθύνει το νερό κυκλικά (με δημιουργία υδροστοβίλου), εξασφαλίζοντας καθολικό καθαρισμό, χωρίς τον τυπικό ενοχλητικό θόρυβο (Μόνο 64db max για 1” sec, έναντι των 72 db που παράγει μία κοινή λεκάνη κατά το ξέπλυμα). Χαρίζει καθαρή λεκάνη με 1 μόνο ξέπλυμα, 4,5lt νερού.

Διαθέτει αόρατο σύστημα στερέωσης. Διαθέσιμη με κάλυμμα βακελίτη αποσπώμενο soft-close. Με σύστημα quick release, μηχανισμό ταχείας απασφάλισης του καθίσματος χωρίς τη χρήση εργαλείων για εύκολο καθάρισμα και υγιεινή σ’ όλη την επιφάνεια της  λεκάνης.

Διάσταση: 51×37 cm

Made in Italy

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.