Περιγραφή

Είτε το βιώσετε σε κάποια εξόρμησή σας σε ξενοδοχείο, είτε έχετε την τύχη να το απολαμβάνετε στο σπίτι σας όποτε το θελήσετε, ένα spa σας κάνει να νιώθετε βασιλιάδες και βασίλισσες. Εκτός από τα ευεργετικά του οφέλη για την υγεία, θα σας κάνει να εκτιμήσετε αυτές τις μικρές στιγμές και να νιώσετε πως τα έχετε όλα και βρίσκεστε ακριβώς εκεί που αξίζει να είστε!

Ιδανικό μοντέλο για τα ξενοδοχεία στα Κυκλαδίτικα νησιά μας, το Spa Queen για 2 καθήμενα άτομα, εκτός από λευκό διατίθεται στα χρώματα black, beige, light grey, antracite grey και alba, χρώματα που συνδυάζονται άψογα με την πατητή τσιμεντοκονία και τη νησιώτικη αρχιτεκτονική.

Το μοντέλο Queen ανήκει στην ανανεωμένη γκάμα spa εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, που κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, σύμφωνα με την παραγωγική διαδικασία (ISO 9001) και σεβασμό στις ευρωπαϊκές νόρμες. Εξοπλισμένα με τα υψηλής ποιότητας αμερικάνικα συστήματα ελέγχου της BALBOA water group.

Διατίθεται σε 2 εκδόσεις υδρομασάζ Hydro και Plus (πιο ενισχυμένο).

Διάσταση: 215x160x72 cm

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

-Χωρητικότητα: 650lt

-Καθαρό Βάρος: 160kg

-Ελάχιστη απαιτούμενη αντοχή δαπέδου: 240kg/m2

-Υλικό: Ακρυλικό

-Συνολικός αριθμός Slim Jet: 20 (Hydro) και 36 (Plus)

-Jet 63mm: 10 (Hydro & Plus)

-Μεσαία Jet 88mm: 8 (Hydro)

-Μεγάλα Jet 153mm: 2 (Hydro)

-Jet αερομασάζ: 16 (Plus)

-Χρωματοθεραπεία 55 led (Hydro & Plus)

-Όζον (Hydro & Plus)

-Αρωματοθεραπεία (Plus)

-Θερμαντήρας 3 kw

-Αντλία 2HP 2 ταχυτήτων

Προαιρετικά μπορείτε να το συνοδέψετε με μαξιλάρι γκρι ή λευκό, κάλυμμα spa θερμομονωτικό, σκαλοπάτι, στόμιο καταρράκτη πλήρωσης, κιτ συντήρησης, σκούπα vac pompa spa.

Περιμετρικά τα spa μπορούν να καλυφθούν με κατασκευή από υψηλής αντοχής υλικό PWC, προσδίδοντας ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε 5 διαφορετικούς χρωματισμούς dark brown, dark grey, light brown, light grey, oak nature.

Made in Greece