Περιγραφή

Η συλλογή Pietra di Gré παρουσιάζεται ως μια σειρά με συμπαγή εμφάνιση σε μεγάλες διαστάσεις με ανάγλυφη υφή ώστε να δίνουν μια αυθεντική πέτρινη αίσθηση. Τα αντιολισθητικά χαρακτηριστικά της σειράς την καθιστούν τέλεια για όλους τους τύπους χώρων, με αποτέλεσμα να μπορεί να θολώσει τα όρια του «πλακάκι εσωτερικού χώρου και πλακάκι εξωτερικού χώρου» και να επιτύχει μια συνέχεια αντάξια μεγάλων αρχιτεκτονικών έργων.

Με τεχνολογία Immune, διαθέτει αντιβακτηριακές ιδιότητες και δεν επιτρέπει στα βακτήρια να κάτσουν στην επιφάνειά του, προσφέροντας προστασία 99,9% εφ’ όρου ζωής.

H συλλογή διατίθεται σε 3 αποχρώσεις: Gris, Perla, Pizarra.

Λόγω των πολλών διαστάσεων της, μπορεί να τοποθετηθεί σε δάπεδο, μπάνιο, επένδυση τοίχων, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ακόμη και σε πισίνα (λόγω της αντιβακτηριακής της ιδιότητας).

Οι διαστάσεις 80×80 και 60×120 είναι rectified (κομμένες με λέιζερ, οπότε μπορούν να τοποθετηθούν και χωρίς αρμό) και διατίθενται και σε antislip (αντιολισθητική εκδοχή) για εξωτερικούς χώρους και περιβάλλoντα χώρο πισίνας.

*Για το σκηνικό της κεντρικής φωτογραφίας έχει χρησιμοποιηθεί η απόχρωση Gris. 

Διάσταση: 60×120 και 80×80 cm

Υφή: Ματ

Προέλευση: Ισπανία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.