Περιγραφή

Εμπνευσμένη από το Zellige, ένα είδος διακοσμητικού μωσαϊκού από το Μαρόκο που βασίζεται στη χρωματική διακύμανση της ίδιας απόχρωσης, η σειρά Nuance αναδύεται ως μια συλλογή έτοιμη να αφυπνίσει τις αισθήσεις. Είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν που μπορεί να αναπαράγει την αισθητική των χειροποίητων πλακιδίων.

Ζήστε την αφηγηματική δύναμη των επιφανειών της με έντονους, μεταβαλλόμενους τόνους που δημιουργούν άνετους, αυθεντικούς χώρους. Η δύναμη και η εκρηκτική φύση των χρωμάτων της Nuance καθορίζουν την ταυτότητα αυτής της συλλογής. Οι τόνοι της είναι εμπνευσμένοι από τη Μεσόγειο: γήινα χρώματα, μπλε του κοβαλτίου και πράσινο του οξειδίου που προσομοιώνουν τα αντιδραστικά βερνίκια που χρησιμοποιούνται στα πρώιμα κεραμικά.

Η σειρά διατίθεται σε 4 αποχρώσεις: White, Beige, Blue, Green (με το εφέ του τούβλου), σε 2 αποχρώσεις ως μονόχρωμη βάση White και Beige και 2 χρωματιστά decor (Delicate White, Delicate Beige).

*Για το σκηνικό της κεντρικής φωτογραφίας έχει χρησιμοποιηθεί η απόχρωση έχει χρησιμοποιηθεί η απόχρωση Blue.

Διάσταση: 30×60 cm

Υφή: Γυαλιστερή

Προέλευση: Ισπανία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.