Περιγραφή

Χαρακτήρας, δύναμη, φύση είναι λέξεις που αποτυπώνουν την ουσία της σειράς Nomade, που παίρνει μια γνωστή πέτρα, τη Sahara Noir, και της εμποτίζει τη δική της προσωπική πινελιά. Χάρη στην επίπονη δουλειά στα φλεβώδη εφέ και τους τόνους της πέτρας, το τμήμα σχεδιασμού δημιούργησε μια ματ έκδοση με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Αυτή η εκ νέου ερμηνεία έχει κορυφωθεί με τη δημιουργία ενός εντελώς νέου ζεστού τόνου -της απόχρωσης Bone-, που δένει τέλεια με τους συμμάχους του, Argent και Shadow. Η ποικιλία των μορφών και το προσεγμένο διακοσμητικό ανάγλυφο -Parallelo- δημιουργούν μια σειρά στην οποία μπορούμε εύκολα να εξερευνήσουμε νέους τρόπους χρήσης αυτής της ευέλικτης πέτρας με μια εντελώς μοναδική εμφάνιση.

Η σειρά παρουσιάζεται σε 3 χρώματα Bone, Argent, Noir. Μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικούς χώρους, το δάπεδο ή το μπάνιο, σε εξωτερικούς αλλά και για επένδυση τοίχων.

*Για το σκηνικό της κεντρικής φωτογραφίας έχει χρησιμοποιηθεί η απόχρωση Bone.

Διάσταση: 90×90 cm/ 75×150 cm/ 60×120 cm/ 60×60 cm/ 30×60 cm

Υφή: Ματ

Προέλευση: Ισπανία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.