Περιγραφή

Σειρές επίπλων μπάνιου tailor made που κόβουν την ανάσα!

Η σειρά Moon προσφέρει πολλαπλούς συνδυασμούς νιπτήρων, διαφορετικού στιλ επίπλων αποθήκευσης, στήλες και μονάδες τοίχου σε διαφορετικά μεγέθη, τα οποία μπορούν να παίξουν με τους όγκους και τα κενά, προσθέτοντας μια φαινομενικά ακατάστατη κίνηση και δημιουργώντας έτσι αμέτρητες εκδόσεις.

Η σύνθεση επίπλου μπάνιου 02 με την ιδιαίτερη matrix tessuto πρόσοψη που θυμίζει ύφασμα, συνδυάζει τη λευκή λάκα ματ και τον πάγκο solid surface*, χαρίζοντάς μας ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα που τραβάει τα βλέμματα.

Πρόκειται για tailor made σειρά, οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας έπιπλο μπάνιο με βάση τη διάσταση, τα χρώματα και τα υλικά που θέλετε να χρησιμοποιηθούν.

Διάσταση: 90×50 cm

Made in Greece 

*Το solid surface είναι ένα στέρεο και συμπαγές μη πορώδες υλικό, χωρίς αρμούς και ορατές ενώσεις, φιλικό στο περιβάλλον. Χάρη στη μη πολυεστερική του σύνθεση, έχει ανθεκτικότητα στη θερμότητα και δεν αλλοιώνεται το χρώμα του σε βάθος χρόνου. Είναι εύκολο να καθαριστεί και δεν λεκιάζει. Τέλος, εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, όπως μικρόβια και επισκευάζεται από οποιαδήποτε ζημιά.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.