Περιγραφή

Η σειρά λεκανών Mirto διαθέτει διαχρονική ισορροπία μορφής και αναλογιών. Αυτή η συλλογή προσφέρει βάθος και ταιριάζει σε κάθε μπάνιο, αφού βγαίνει ως κρεμαστή αλλά και επιδαπέδια (υψηλής πίεσης). Με την ποιότητα του Ιταλικού Οίκου Dolomite.

H Mirto διατίθεται σε λευκή, ματ λευκή και μαύρη ματ απόχρωση.

Διαθέτει τεχνολογία Rimless. Συνοδεύεται από απλό ή soft close κάλυμμα.

Η σειρά διατίθεται σε 3 αποχρώσεις: White, Matt White, Matt Black.

H Mirto βγαίνει σε 2 εκδοχές, κρεμαστή και δαπέδου υψηλής πίεσης.

Όλα τα προϊόντα του Ιταλικού Οίκου Dolomite έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να απλοποιούν τον καθαρισμό – για να διασφαλίσετε ότι τα είδη υγιεινής σας είναι απόλυτα υγιεινά. Το σύστημα Aqua-Fall ξεπλένει πάνω από το 90% της επιφάνειας, η νέα σχεδίαση χωρίς χείλος, εμποδίζει τη δημιουργία μούχλας και βακτηρίων, ενώ επιτυγχάνεται η μείωση θορύβου. Το σμάλτο τους είναι υδατοαπωθητικό, καθιστώντας τα εύκολα στον καθαρισμό και αποτρέποντας τη συσσώρευση βρωμιάς και αλάτων.

Τα soft close καλύμματα είναι εξοπλισμένα με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης. Το κάλυμμα αφαιρείται γρήγορα και εύκολα, καθιστώντας εύκολο τον καθαρισμό όλων των επιφανειών.

Διάσταση: 55×36 cm

Made in Italy 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.