Περιγραφή

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της σειράς λεκανών Mayka είναι το ελαφρώς τονισμένο χείλος, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τις -κατά τα άλλα- απαλές γραμμές της. Ο minimal σχεδιασμός, οι ενδιαφέρουσες αποχρώσεις και η υπεροχή του Ιταλικού Οίκου Dolomite καθιστά ένα απλά λειτουργικό κομμάτι του μπάνιου σε design statement.

Η απόχρωση Antique Pink ταιριάζει σε μπάνια vintage, floral ή pop art.

Αυτή η σειρά διατίθεται σε κρεμαστή ή υψηλής πίεσης και σε 6 χρώματα για να ταιριάζει με τους νιπτήρες Noemi: White Gloss, White Matt, Black Matt, Concrete Grey, Sky Blue και Antique Pink.

Διαθέτει τεχνολογία Rimless. Συνοδεύεται από απλό ή soft close κάλυμμα.

H Alba βγαίνει σε 2 εκδοχές, κρεμαστή και δαπέδου υψηλής πίεσης.

Όλα τα προϊόντα του Ιταλικού Οίκου Dolomite έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να απλοποιούν τον καθαρισμό – για να διασφαλίσετε ότι τα είδη υγιεινής σας είναι απόλυτα υγιεινά. Το σύστημα Aqua-Fall ξεπλένει πάνω από το 90% της επιφάνειας, η νέα σχεδίαση χωρίς χείλος, εμποδίζει τη δημιουργία μούχλας και βακτηρίων, ενώ επιτυγχάνεται η μείωση θορύβου. Το σμάλτο τους είναι υδατοαπωθητικό, καθιστώντας τα εύκολα στον καθαρισμό και αποτρέποντας τη συσσώρευση βρωμιάς και αλάτων.

Τα soft close καλύμματα είναι εξοπλισμένα με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης. Το κάλυμμα αφαιρείται γρήγορα και εύκολα, καθιστώντας εύκολο τον καθαρισμό όλων των επιφανειών.

Διάσταση: 55×36 cm

Made in Italy 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.