Περιγραφή

Ο συνδυασμός των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των κλασικών ουρανοξυστών του Μανχάταν ήταν η έμπνευση για  τη συλλογή πλακιδίων Manhattan Wall.

Τα γήνινα, απαλά της χρώματα παραπέμπουν στα ακανόνιστα σχέδια που υπάρχουν στο τσιμέντο, διάσπαρτα με βότσαλα και χαλίκι, φέρνοντας ποικιλία και δυναμισμό στα πλακάκια.

Ένα προσωπικό χαρακτηριστικό γνώρισμα μπορεί να δοθεί στους χώρους διαβίωσης με τα ανάγλυφα πλακάκια Way και Lines, και τα δύο κατασκευασμένα με την τεχνολογία Shaped, που συνδυάζει απαλή αίσθηση με εκτύπωση ακριβείας, έτσι ώστε το σχέδιο να ευθυγραμμίζεται τέλεια με τις ανάγλυφες περιοχές στα πλακάκια.

Η σειρά διατίθεται σε 3 αποχρώσεις White, Silver και Bone και 2 decor στα αντίστοιχα χρώματα (Way, Lines). Μπορεί να συνδυαστεί με τη σειρά Manhatta Floor που διατίθεται στις διαστάσεις 60×120, 90×90 και 60×60.

*Για το σκηνικό της κεντρικής φωτογραφίας έχει χρησιμοποιηθεί η απόχρωση Bone.

Διάσταση: 33,3×100 cm

Υφή: Ματ

Προέλευση: Ισπανία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.