Περιγραφή Προϊόντος

Μια μοντέρνα κρεμαστή λεκάνη που έχει γίνει best seller λόγω του minimal ύφους αλλά και της εξαιρετικής λειτουργικότητάς της.

Η λεκάνη Smart χαρακτηρίζεται από το σύστημα Hygiene Plus, μια αντιβακτηριακή προστασία, με μόνιμη ενσωμάτωση νανο-ιόντων αργύρου στη μάζα της πορσελάνης. Αποτέλεσμα; 99% αντιβακτηριακή προστασία εφ’ όρου ζωής.  Διαθέτει επίσης την τεχνολογία Clean Plus, δηλαδή απόλυτα λεία επιφάνεια πορσελάνης που εμποδίζει την “αγκίστρωση” των ρύπων. Καθαρίζει έτσι, με ελάχιστο νερό, χωρίς τη χρήση χημικών καθαρισμού, μένοντας πάντα αστραφτερά.

Λόγω του μικρού μεγέθους της (48,5cm) είναι ιδανική για μικρά μπάνια. Για εκείνους που θέλουν τη λεκάνη τους πιο ευρύχωρη διατίθεται και στα 52cm.

Μπορείτε να επιλέξετε να φέρει κάλυμμα βακελίτη απλό ή soft close αποσπώμενο.

Διάσταση: 35,5×48,5 cm

Από 198,50€ στα 136€ (με απλό κάλυμμα βακελίτη) 

*Με κάλυμμα soft close αποσπώμενο 161,50€

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία. 


x

Related Posts

Πλακάκια σαν μωσαϊκό, η τάση terrazzo
Μετά τα vintage πλακάκια, τα διακοσμητικά τουβλάκια, τις retro μπανιέρες και τις μπαταρίες με τους εμφανείς σωλήνες ήρθε η ώρα του μωσαϊκού. Πριν...
powered by RelatedPosts