Περιγραφή

Η συγχώνευση τσιμέντου και χειροποίητου πηλού δημιουργούν μια συμφωνία σύγχρονου στυλ και καλλιτεχνικής γοητείας. Με τη συλλογή Land δημιουργείται μια αύρα που μετατρέπει κάθε χώρο σε καταφύγιο στιλ και προσωπικότητας.

Η σειρά διατίθεται σε 4 αποχρώσεις: Aura (λευκό), Shadow (γκρι), Sunshine (μπεζ) και Terracotta και πέρα από τη ματ υφή τους διατίθενται και σε grip για εξωτερικούς χώρους. Κάθε απόχρωση διαθέτει και το αντίστοιχο decor με τριγωνικά σχήματα.

Η συλλογή εμπλουτίζεται με τέσσερα διαφορετικά mosaics (Shell, Crosshatch, Long Hexa, Arrow) και τα ειδικά τεμάχια Landscape (White, Blue, Red, Emerald), Osadía (terracotta, Cobalt, Tanner) Νébula (White, Blue, Green) και Cósmica (Blue).

*Για το σκηνικό της κεντρικής φωτογραφίας έχουν χρησιμοποιηθεί οι αποχρώσεις Terracotta στο δάπεδο στη διάσταση 120×120 cm και Sunshine στον τοίχο στη διάσταση 59,5×119,2 cm. Η πρόσοψη του γραφείου υποδοχής έχει ντυθεί με το ειδικό τεμάχιο Osadía Tanner, ενώ o τοίχος πίσω από αυτό έχει ντυθεί με το Landscape Terracotta στις διαστάσεις 11×11 και 15×15 και το Landscape White Decor Shiny. 

Υφή: Ματ & αντιολισθητική

Προέλευση: Ισπανία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.