Περιγραφή

Η έμπνευση αυτής της συλλογής πλακιδίων προέρχεται από το δάπεδο μιας παλιάς εξοχικής κατοικίας στη Romagna, που χρονολογείται από τις αρχές του 1900, όταν το τσιμέντο άρχισε να χρησιμοποιείται ως συνδετικό υλικό για εργασίες ανακαίνισης, ενώ κομμάτια μαρμάρου ή ανακυκλωμένων υλικών χρησιμοποιούνταν ως ένθετα.

Στα πλακάκια της σειράς I Cocci, το μέγεθος των κόκκων ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος των διαφορετικών κομματιών που ανακτήθηκαν από ένα μοναδικό τύπο παραδοσιακού λευκού μαρμάρου και λευκού cotto. Το κονίαμα που χρησιμοποιείται είναι γκρι στο εξωτερικό και λευκό στον πυρήνα. Η συλλογή διαθέτει ένα βασικό πλακίδιο με το ίδιο μοτίβο “χαλικιού” που υπάρχει σαν διακοσμητικό στοιχείο.

Η σειρά διαθέτει 4 μονόχρωμα πλακάκια που χρησιμοποιούνται ως βάση: Calce, Cenere, Cemento, Grafite. Διαθέτει επίσης τα αντίστοιχα decor: Calce Spaccato, Cenere Spaccato, Cemento Spaccato, Grafite Spaccato.

*Για το σκηνικό της κεντρικής φωτογραφίας έχει χρησιμοποιηθεί η απόχρωση Cenere και το decor Cenere Spaccato. 

Διάσταση: 90×90 cm

Υφή: Ματ

Προέλευση: Ιταλία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.