Περιγραφή

Η Doha είναι μια νέα συλλογή που συνδυάζει τα αραβουργικά μοτίβα με την τεχνολογία αιχμής και την καινοτομία. Κάθε πλακίδιο της συλλογής αποτίει φόρο τιμής στον πλούσιο πολιτισμό του αραβικού κόσμου, με σχέδια που ζωντανεύουν τις αισθήσεις σας, εμπνευσμένα από την περίπλοκη ομορφιά που συνδέεται τόσο στενά με την περιοχή.

Με τα παραδοσιακά τους σχέδια, κάθε πλακάκι έχει να πει μια μοναδική ιστορία, ιδανική για τη δημιουργία σκηνικών με ένα μείγμα νεωτερικότητας και χειροτεχνικής γοητείας. H Doha διαθέτει μια επιλογή από ζεστά και κρύα χρώματα που αποτυπώνουν τη ζεστασιά της ερήμου και τη δροσιά μιας έναστρης νύχτας.

Αποτελείται από 2 μοτίβα σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις: Doha Green Star, Doha Blue Star, Doha Taupe Star, Doha Green Flower, Doha Blue Flower, Doha Taupe Flower.

Τα πλακάκια Doha, κατασκευασμένα με Layer Tech και Shaped Tech, έρχονται σε συνδυασμό ματ και γυαλιστερού φινιρίσματος. Η συλλογή μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με τουβλάκια, ένα καλό παράδειγμα είναι η συλλογή Land. Μπορεί να τοποθετηθεί σε δάπεδο και τοίχους.

*Για το σκηνικό της κεντρικής φωτογραφίας έχει χρησιμοποιηθεί το Doha Blue Flower. 

Διάσταση: 22,3×22,3 cm

Υφή: Ματ

Προέλευση: Ισπανία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.