Περιγραφή Προϊόντος

Μια σειρά με αέρα εποχής. Ένα νοερό ταξίδι στο νοσταλγικό παρελθόν με πινελιές νεωτερικότητας δημιουργούν αυτό το συνδυασμό που λατρέψαμε από την πρώτη ματιά.

Αν σας αρέσουν τα vintage σχέδια με έντονα τα σημάδια παλαιότητας πάνω τους, τότε θα λατρέψετε κι εσείς αυτή τη σειρά με 7 διαφορετικά μοτίβα, τρία ασπρόμαυρα (Triangoli, Quadrati, Obliqua) και 4 χρωματιστά (Florence, Laterza, Varenna, Mix Varese).

Τα σχέδια συνδυάζονται με 6 χρώματα βάσης, bianco, marrone (καφέ), grigio, azurro (μπλε), muschio (χακί), notte (ανθρακί) και 6 μεγέθη, από μακρόστενο, τετράγωνο, μέχρι και ρόμβο.

*Για το σκηνικό της φωτογραφίας έχει χρησιμοποιηθεί το μοτίβο Obliqua στο δάπεδο με τρόπο ώστε να σχηματίζει ρόμβους μέσα σε ρόμβους, ενώ στο μπαρ το ίδιο πλακάκι με άλλη τοποθέτηση σχηματίζει γραμμές σαν τόξα.

Διάσταση: 22,5×22,5 cm τα σχέδια και 22,5×45/ 22,5×22,5/ 11×22,5/ 28,5×32,5/ 14×32,5/ 7×45 cm τα μονόχρωμα με τα οποία συνδυάζονται τα σχέδια.

Υφή: ματ

Προέλευση: Ισπανία


x

Related Posts

Αέρας Γαλλικής εξοχής στο μπάνιο σας
Όλοι έχουμε χαζέψει ρομαντικά μπάνια κατά καιρούς σε ταινίες που διαδραματίζονται στη Γαλλική επαρχία, την Provence. Εκεί που τα λουλούδια μοιάζο...
powered by RelatedPosts