Περιγραφή

Σειρές επίπλων μπάνιου tailor made που κόβουν την ανάσα!

Η σειρά Cover παρουσιάζει νέα φινιρίσματα που εκφράζουν την αληθινή σύγχρονη κομψότητα από τολμηρά υλικά, minimal γραμμή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Το στιλ της σειράς Cover προσθέτει άμεσα στο μπάνιο μια μοναδική πινελιά του βελτιωμένου σχεδιασμού, με καθαρά γεωμετρικά σχήματα και νέες λειτουργικές λεπτομέρειες.

Η σύνθεση επίπλου μπάνιου Cover 11. κατασκευάζεται από πλακάκι Gres Porcelanato* που προσομοιάζει τη μοντέρνα εκδοχή του γκρίζου μωσαϊκού. Ο ενσωματωμένος νιπτήρας από το ίδιο υλικό και το ραφάκι από μασίφ ξύλο δρυς, δημιουργεί μια σύνθεση μπάνιου τελευταία λέξη της μόδας. Ένα industrial όνειρο!

Πρόκειται για tailor made σειρά, οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας έπιπλο μπάνιο με βάση τη διάσταση, τα χρώματα και τα υλικά που θέλετε να χρησιμοποιηθούν.

Διάσταση: 80×45 cm

Made in Greece 

*Το Gres Porcelanato είναι ένας ειδικός τύπος πλακιδίου, μια κεραμική μάζα εξαιρετικά υαλοποιημένη με συμπαγή δομή, έγχρωμη, ψημένη στους 1200-1400 βαθμούς κελσίου. Έτσι επιτυγχάνεται η εξαιρετική αντοχή και η μεγάλη σκληρότητα του υλικού καθώς και η μη πορώδης επιφάνειά του.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.