Περιγραφή

Σχεδιασμένη σύμφωνα με την οβάλ αισθητική, η μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης Corelia,  μαύρη εξωτερικά και λευκή εσωτερικά, προσθέτει ένα εκλεπτυσμένο στιλ είτε σε σύγχρονα είτε σε παραδοσιακά μπάνια. 

Αυτή η μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης έχει κατασκευαστεί με το πρωτοποριακό και βραβευμένο Aquatex ™ υλικό* της Aquatica, το οποίο προσφέρει απαράμιλλη κατακράτηση θερμότητας και διαρκή ανθεκτικότητα. Η κατασκευή της επιτρέπει το βαθύ κάθισμα του ανθρώπινου σώματος ενώ το εργονομικό της σχήμα προσφέρει πρόσθετη άνεση. 

Είναι σχεδιασμένη για δύο άτομα, ενώ η υποαλλεργική της επιφάνεια είναι βελούδινη, ζεστή και ευχάριστη στην αφή. Η επίστρωσή της είναι ανθεκτική σε λεκέδες.

Εκτός από ασπρόμαυρη, διατίθεται επίσης σε μαύρο χρώμα (εσωτερικά και εξωτερικά) ή λευκό (εσωτερικά και εξωτερικά) ή πράσινο εξωτερικά και λευκό εσωτερικά.

Συνοδεύεται από εγγύηση 25 ετών. 

Διατίθεται και σε άλλα χρώματα RAL, κατόπιν παραγγελίας. 

Διάσταση: 169 x 87 x 53 cm

Χωρητικότητα: 360lt

Βάρος: 110kg

*Το AquateX ™ είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο σύνθετο υλικό στερεάς επιφάνειας, που αναπτύχθηκε από την Aquatica®. Το 60% του AquateX ™ αποτελείται από το μεταλλικό ορυκτό που προέρχεται από το ηφαιστειακό πέτρωμα βωξίτη. Συνδυάζοντας ένα υψηλό ποσοστό των καλύτερων ιδιοτήτων των φυσικών υλικών με χαμηλό ποσοστό ακρυλικών ρητινών υψηλής τεχνολογίας, δημιουργήθηκε αυτό το ​​υψηλής απόδοσης χυτό πέτρινο υλικό το οποίο είναι κατάλληλο για εφαρμογές μπάνιου υψηλών προδιαγραφών.