Περιγραφή

Clay όπως πηλός. Αυτή τη φορά, ο Interior Designer Francisco Segarra διερευνά τις δυνατότητες του αργίλου ως σύνδεσμο μεταξύ δομικών υλικών και διακόσμησης. Οι φθαρμένες γήινες, καφέ και λευκές αποχρώσεις του πηλού είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό των εσωτερικών χώρων που σχεδιάζει, που παρουσιάζονται τόσο στα αντικείμενα όσο και στα έπιπλα και άλλα διακοσμητικά που είναι τυπικά του vintage χαρακτηριστικού του.

Η σειρά πλακιδίων Clay διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα. Δύο έχουν εμφάνιση σκακιέρας και χρωματικές αποκλίσεις, με σχέδιο εξίσου κατάλληλο για μεγάλες επιφάνειες, εσωτερικούς χώρους σπιτιών ή εμπορικά έργα. Τα άλλα δύο μιμούνται εκλεκτής ποιότητας πλακάκια τσιμέντου, με μοτίβα λουλουδιών και ένα ιδανικό σχέδιο για τη δημιουργία ζεστών και ξεκούραστων χώρων σύμφωνα με την τάση Wabi-Sabi (μια τάση που επιδιώκει την ομορφιά στην ατέλεια).

Διάσταση: 45×45 cm

Υφή: Ματ

Προέλευση: Ισπανία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.