Περιγραφή

Μια σειρά εμπνευσμένη από το Σικάγο! Μια νέα collection μοντέρνας και αστικής έμπνευσης με έντονη χρωματική δύναμη. Η ποικιλία απόχρωσης μεταξύ των κομματιών του (χρωματική διακύμανση ίδιου τόνου) είναι το κλειδί για να γίνει μια άκρως ενδιαφέρουσα διακοσμητική συλλογή.

Η σειρά Chicago έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζεται μεταξύ των διαφορετικών πλακιδίων της τόσο στο πάτωμα όσο και στον τοίχο, δημιουργώντας μοναδικούς και εμπνευσμένους συνδυασμούς. Τα διακοσμητικά Terrazo, Botanic Warm και Botanic Cold ολοκληρώνουν τη σειρά παίζοντας με τα χρώματα της συλλογής. Επιπλέον το εξάγωνο decor Terrazo συνδυάζεται και με το νιπτήρα Terrazo. 

Αποτελείται από 7 βασικές αποχρώσεις: White Cotton, Ash (γκρι), Ocean, Royal, Olive, Charcoal (μαύρο), Ginger  σε δύο διαστάσεις.

*Για το σκηνικό της κεντρικής φωτογραφίας έχει χρησιμοποιηθεί το Chicago Exa Ocean στον τοίχο του νιπτήρα και στο δάπεδο σε συνδυασμό με το Terrazo και το Chicago White Cotton στον τοίχο της μπανιέρας.

Διάσταση: 21,5×25 cm & 14,7×14,7 cm

Υφή: Ματ

Προέλευση: Ισπανία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.