Περιγραφή

Μια συλλογή που ανακαλύπτει εκ νέου το τσιμεντένιο φινίρισμα με τα πιο μοντέρνα χρώματα της σεζόν. Η σειρά Berlin. Εκεί, όπου η έννοια του σκυροδέματος έχει επαναληφθεί με αμέτρητα προϊόντα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα και με διάφορα αξεσουάρ που επιτρέπουν σε όλους να δημιουργήσουν χώρους με μοναδική αίσθηση.

Η σειρά διατίθεται σε 7 αποχρώσεις, τόσο σε ματ όσο και σε γυαλιστερή υφή, σε τετράγωνο μέγεθος: White, Bone, Grey, Aquamar (πράσινο), Graphite, Flaningo (ροζ), Terra.

Στη διάταση 14,7×14,7 cm διατίθενται 6 decor, τα 4 με γεωμετρικά σχήματα (Guiliana glossy, Romina glossy, Nude matt, Marina matt, και τα 2 γραμμικά (Trazos) στην απόχρωση του Flamingo matt και του Aquamar glossy. Διατίθενται επίσης 2 floral decor με φύλλα (Bambu matt και Rafaella glossy).

Σε εξάγωνη διάσταση (Exa) διατίθενται οι αποχρώσεις Bone, Grey, Aquamar, Graphote και Terra και το decor Lotus σε πράσινη απόχρωση.

Στα χρώματα αυτά διατίθενται και οι αντίστοιχοι χειροποίητοι νεροχύτες.

*Για το σκηνικό της κεντρικής φωτογραφίας έχει χρησιμοποιηθεί το μοτίβο Bambu στο bar, τα εξάγωνα Exa Aquamar και Exa Grey στον τοίχο πίσω από το bar. Στο δάπεδο το decor Lotus και το Exa Aquamar. Στους υπόλοιπους τοίχους η απόχρωση White, Grey και Aquamar σε τετράγωνο. 

Διάσταση: 14,7×14,7 cm (τετράγωνο)/ 21,5×25 cm (εξάγωνο)

Υφή: Ματ/ Γυαλιστερή

Προέλευση: Ισπανία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.