Περιγραφή

Φανταστείτε ένα πλακάκι να μπορεί νοερά να σας ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου! Στην τροπική ζούγκλα του Αμαζονίου, για παράδειγμα, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα δάση του πλανήτη, στην καρδιά του οποίου περνάει ο ποταμός Αμαζόνιος συναντώντας τη Βραζιλία, το Περού, την Κολομβία και το Εκουαδόρ.

Αν σας αρέσουν τα γήινα χρώματα, αυτή η συλλογή, θα μετατρέψει το χώρο σας σ’ ένα καταφύγιο ηρεμίας, θα σας παρασύρει στην απόλαυση της στιγμής  μέσα στης μεγαλοσύνη της φύσης.

Η πρωτοποριακή αυτή σειρά διατίθεται σε δύο διαστάσεις, τετράγωνη και εξάγωνη, και 5 μοντέρνες αποχρώσεις (cotto, grey, emerald, off white, black) που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους, καθώς και με το decor Τropic. Τοποθετούνται τόσο στο δάπεδο, όσο και στον τοίχο.

Η σειρά Amazonia ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων και των Interior Designers που αναζητούν μια συλλογή που μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητες των έργων τους.

*Για το σκηνικό της φωτογραφίας έχουν χρησιμοποιηθεί οι αποχρώσεις off white και black, η εξάγωνη διάσταση στο δάπεδο και η τετράγωνη στον τοίχο. 

Διάσταση: 13,8×13,8 cm (τετράγωνο) & 32×36,8 cm (εξάγωνο)

Υφή: Ματ

Προέλευση: Ισπανία