Περιγραφή

Μια σειρά που χαρακτηρίζεται από γραμμικότητα! Η γοητεία και η ακρίβεια των μηχανικών οργάνων ως έμπνευση, σε μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της ομαλότητας της μορφής και της τεχνολογίας.

Η ομορφιά και η λειτουργικότητα συνυπάρχουν χάρη στην ακρίβεια και τον ορθολογισμό του σχεδιασμού της σειράς Allen. Όπως τα κλειδιά άλλεν του William Allen, από το όνομα του οποίου πήραν το όνομά τους, οι μπαταρίες αυτής της συλλογής χαρακτηρίζονται από την αναγκαιότητα της λειτουργίας και την καθαρότητα των γραμμών. Με ουσιαστικότητα και αρμονία προσεγγίζουν το ανθρώπινο σώμα και προσαρμόζονται ακόμη και στα πιο διαφορετικά interior designs.

Ο σχεδιασμός της σειράς Allen έχει κερδίσει πολλά βραβεία: Βραβείο Good Design (2019), Big See Product Design Award (2020), IF Design Award (2020).

Η σειρά διαθέτει όλη τη γκάμα από μπαταρίες σε διάφορα ύψη, μπιντέ αλλά και εντοιχισμένες ενώ διατίθεται σε 7 αποχρώσεις: Chrome, White Matt, Black Matt, Brushed Nickel, Brushed Gun Metal, Gold, Brushed Gold.

Συνοδεύονται από εγγύηση 5 ετών.

Made in Italy 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.