Περιγραφή

Αρμονικές γραμμές, τέλεια ισορροπία. Η συλλογή λεκανών Alba συνδυάζει περίπλοκες λεπτομέρειες με αρμονικές φόρμες. Μια πλήρης γκάμα χρωμάτων αναδεικνύει την ευελιξία αυτής της σειράς, ειδικά όταν συνδυάζεται με τους νιπτήρες Noemi.

Η σειρά διατίθεται σε 6 αποχρώσεις: White, Matt White, Antique Pink, Sky Blue, Concrete Grey, Matt Black.

H Alba βγαίνει σε 2 εκδοχές, κρεμαστή και δαπέδου υψηλής πίεσης.

Όλα τα προϊόντα του Ιταλικού Οίκου Dolomite έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να απλοποιούν τον καθαρισμό – για να διασφαλίσετε ότι τα είδη υγιεινής σας είναι απόλυτα υγιεινά. Το σύστημα Aqua-Fall ξεπλένει πάνω από το 90% της επιφάνειας, η νέα σχεδίαση χωρίς χείλος, εμποδίζει τη δημιουργία μούχλας και βακτηρίων, ενώ επιτυγχάνεται η μείωση θορύβου. Το σμάλτο τους είναι υδατοαπωθητικό, καθιστώντας τα εύκολα στον καθαρισμό και αποτρέποντας τη συσσώρευση βρωμιάς και αλάτων.

Τα soft close καλύμματα είναι εξοπλισμένα με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης. Το κάλυμμα αφαιρείται γρήγορα και εύκολα, καθιστώντας εύκολο τον καθαρισμό όλων των επιφανειών.

Διάσταση: 56×36 cm

Made in Italy 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9934544 και 210-9934037 ή μέσω e-mail στο info@bagnocasa.gr για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.