Η νέα σειρά Μωσαϊκού Stracciatella είναι πιο απολαυστική κι από παγωτό

Η επιστροφή του μωσαϊκού, στην πιο σύγχρονη βέβαια μορφή του, είναι γεγονός και ήδη έχουμε αφιερώσει ένα ολόκληρο άρθρο σ’ αυτή την τάση που ονομάζεται “Terrazzo” Στην ουσία, είναι μια εκσυγχρονισμένη μέθοδος του γνωστού σε όλους μας μωσαϊκού, που αντανακλά τα δεδομένα της σύγχρονης pop κουλτούρας στον κόσμο της διακόσμησης και πειραματίζεται με χρώματα και σχέδια χωρίς όρια.

Η νέα συλλογή Stracciatella επεκτείνει τον ορίζοντα της με νέες μορφές, νέους τόνους και νέα γραφικά για να δημιουργήσει εντυπωσιακά περιβάλλοντα που σας προσκαλούν να σπάσετε τους καθιερωμένους κανόνες.

Μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση όπου οι βασικές αξίες του μωσαϊκού γίνονται η βάση για την πιο πρωτοποριακή νεωτερικότητα. Οι λεπτές αποχρώσεις και η light παλέτα χρωμάτων αποτελούν εκλεπτυσμένες προτάσεις για τους χώρους που απαρτίζουν την καθημερινότητά σας. Η δυναμική και η κομψότητα, ο χαρακτήρας και η πολυπλοκότητα, όλα βρίσκονται σε μια αρμονική ισορροπία που κάνει αυτή τη νέα συλλογή αναφορά στο σύγχρονο design.

Η σειρά Stracciatella διάστασης 80×80 αποτελείται από 2 αποχρώσεις με λευκή ή μαύρη βάση και χρώματα αλλά και δύο πιο ήρεμες χωρίς τα έντονα χρώματα. Επίσης από το παρακάτω decor που περιλαμβάνει όλες τις αποχρώσεις για να συνδυάζεται άψογα και με τα 4 βασικά πλακάκια και να δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που δεν ξεχνιέται εύκολα!

Εσείς θα (ξανά) τολμούσατε το μωσαϊκό σε πλακάκι αυτή τη φορά;

Σας χαιρετώ και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας!

signature

***Όλα τα παραπάνω πλακάκια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας, Bagno Casa Paraskevopoulos, Λιδωρικίου 11, Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210-9934544***

Copyright © 2019 Paraskevopoulos. All Rights Reserved.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας Bagno Casa Paraskevopoulos. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


x

Related Posts

Η νέα σειρά Palazzo μας μεταφέρει στα Βενετσιάνικα παλάτια
Βενετσιάνικα δάπεδα. Σοφιστικέ πολυτέλεια που μας ταξιδεύει στη Βενετία. Οι τάσεις που μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε ονειρεμένα μέρη. Τα "βεν...
powered by RelatedPosts